Naprapat Upplands Väsby

Naprapat Sollentuna Naprapat Upplands Väsby

Äntligen har Naprapat Upplands Väsby slagit upp dörrarna till kliniken på Ebba Brahes väg 8. Där finns förväntansfulla naprapater tillgängliga för att ta emot er på behandling för smärta och stelhet i muskler och leder. Boka din tid idag och bli kvitt dina besvär!

Allt fler söker hjälp hos naprapat      

I takt med att vi blir mer och mer stillasittande drabbas allt fler av smärta och stelhet i kroppen. “Många av patienterna vi träffar idag är stillasittande kontorsarbetare med besvär i nacke och ländrygg”, säger Saga, naprapat på Naprapat Upplands väsby. Arbetet som naprapat är varierande då sökorsaken kan vara allt från idrottsrelaterade skador eller överbelastningar till stela kontorsnackar. Med hjälp av deras djupa förståelse för kroppen, olika manuella tekniker och rehabilitering skräddarsys varje behandling för varje individ. “De individuella skillnaderna är det som gör vårt arbete så kul, inget fall är den andra lik”, berättar Saga. Ett bra samarbete mellan terapeut och patient lägger grunden för ett bra behandlingsresultat. Hitta därför en terapeut som du känner förtroende för, naprapati är ingen quick fix utan strävar oftast efter ett långvarigt och hållbart resultat. 

Vanliga manuella behandlingsmetoder som används är manipulation/mobilisering av leder, stretching, triggerpunktsbehandling, massage och dry needling. Detta för att öka rörlighet i kroppens leder och släppa på spänningar. Sedan kombineras detta med hemövningar eller träning för att bibehålla behandlingsresultatet samt förebygga att besväret uppstår igen. 

Nyrenoverade lokaler ett stenkast från Upplands Väsby centrum

I samma lokaler som det toppmoderna gymmet Crossfit glöd hittar ni Naprapat Upplands Väsby en trappa upp. Behandlingsrummet är rymligt och fräscht och innehåller allt som krävs för en fullgod behandling. Dit har redan många patienter vänt sig för att få hjälp med sina besvär men naprapaterna där är ivriga och redo att ta emot ännu fler. De som arbetar där är unga och uppdaterade med den senaste forskningen och drivs av att ständigt utvecklas och bli den bästa naprapaten för just dig. Hör några av patienternas egna reflektioner;

Jag tog mig dit i mars efter ett ryggskott som uppstod i samband med styrketräning och sedan för axlarna som strulat med inklämning. Supernöjd med både behandling, bemötande och engagemang. Jag gick till Saga och kan varmt rekommendera henne inte bara för behandlingen i sig utan även för det goda råd, tips och övningar hon delger för att förebygga och undvika skador.”

Är väldigt nöjd med både Christoffer och Saga. Har problem med värk i vänster axel/skuldra och ländrygg. Behandlingar och övningar har hjälpt mycket, känner mig så tacksam!” 

Boka din tid idag och låt oss hjälpa dig mot en mer funktionell och smärtfri vardag och fritid. Vi är flexibla och kan oftast lösa en tid redan samma dag om det skulle behövas. Ju tidigare du tar tag i dina besvär desto bättre är chanserna att det inte blir långvarigt. Naprapat Saga är förväntansfull och redo att få hjälpa fler bli kvitt sina besvär. Maila henne på saga@naprapatlogik.se för att boka en tid eller höra mer. 

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here