Tipsa Vaken.se om nyheter som du tycker borde publiceras och få mer spridning. Skicka dina tips via denna sida.

Om du själv funnit en nyhet på engelska och översatt den, eller översatt delar av den, kan du också skicka den till oss via kontaktformuläret. Ange ”NYHETSTIPS” som ämne så vi snabbt kan hitta dem.

Efter ett antal nyhetstips som håller tillräckligt hög kvalitet och eventuella översättningar av utländskt material så kommer du sedan kunna bli administratör och nyhetsredaktör på Vaken.se.

Ni är Vaken.se och Vaken.se existerar inte utan er. Tack till alla som bidrar med något!

 

3 KOMMENTARER

  1. När det gäller förändringar så läser jag ganska mycket på Sputnik News. I hela Ryssland, Kinaområdet fram till norra Afrika är det nu en otrolig utveckling. Det planeras och byggs enorma bla infrastrukturanläggningar , moderna energianläggningar mm. Ett exempel I Egypten byggs det nu elanläggningar via kärnkraftverk som ska försörja hela landet med elström. Det är ryska företag som gör arbetet. Ett annat jätteprojekt är den nya siden vägen längs hela Asien fram till Europa där man nu helt nyligen i Egypten har byggt färdig en ny motsvarande Suezkanal som ska hjälpa till att frakta stora mängder med gods fram till Europa.

    USA kommer successivt att krympa i betydelse i synnerhet när de inte kan fortsätta att använda reservvalutan för att tillverka obegränsade mängder med dollar.

    Mina gissningar är att många flyktingar från Europa kommer att flytta hem igen så småningom när de ser att deras egna hemländer börjar utvecklas i positiv riktning och alla krig som iallafall USA ställer till med har upphört.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här