Brandy Vaughan är en före detta säljare för läkemedelsbolaget Merck & Co. Hon berättar öppet om sin tid med läkemedelsbolaget, där hon var säljare av ett läkemedel som senare skulle visa sig ha allvarliga biverkningar som troligtvis både skadat många och orsakat dödsfall.

Brandy Vaughan är efter sin erfarenhet mycket kritisk till läkemedelsbolagens agerande och har den senaste tiden engagerat sig i kampanjen mot den nya vaccinationslagen SB 277.
SB 277 är en lag som undertecknades i Kalifornien i juni 2015 och innebär i stort att alla barn som vill gå i en offentlig skola i delstaten, tvingas att vaccinera sig.
Vaughan började läsa på om vacciner efter att ha blivit mamma och fann allvarliga brister i säkerheten kring vaccinationer i allmänhet. Hon menar att lagen är mer för profit än för barnens hälsa. ”Om det finns en risk, det måste finnas ett val”, säger Vaughan som driver en kampanj mot tvångsvaccineringen.

Som aktiv talare mot vaccinlagen och med sin egna erfarenhet inom läkemedelsbranschen, har hon nu insett att hon är en måltavla som ska tystas ner. Men hon vägrar. Efter en rad inbrott i sitt hem och tydliga tecken på att vara avlyssnad och övervakad, spelade hon in ett videoklipp där hon berättar om alla händelser som drabbat henne. Hon vill öppet berätta om hotelserna som hon upplever, så att vem som nu ligger bakom inte kommer undan, utan att det uppmärksammas.

Se klippet med Brandy Vaughan där hon beskriver inbrotten och misstanken om att vara avlyssnad:

Läs mer om vaccinationslagen SB 277:

http://www.forbes.com/sites/tarahaelle/2015/06/30/california-vaccination-bill-sb-277-signed-by-governor-becomes-law/

http://www.sb277.org/

http://www.informationpress.net/sb277-no-shots-no-school/

Natural News rapporterar om inbrotten hos Brandy Vaughan och menar att öppen publicitet kring händelserna bidrar till att skydda henne.

http://www.naturalnews.com/050728_Big_Pharma_black_ops_Merck_employee_Brandy_Vaughan.html

Canal 2nd Opinion

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här