Läkaren Mikael Nordfors – Lösning på covid-19 är nära

En lösning på covid19-krisen kommer allt närmare säger läkare Mikael Nordfors. Många länder använder nu hydroxiklorokin tillsammans med zink för att motverka viruset. I Sverige har man förbjudit läkare att skriva ut detta preparat som är en vanlig och säker medicin mot bland annat malaria.

Frågan många ställer sig är naturligtvis varför våra myndigheter vill bromsa användandet av detta preparat när så många positiva resultat har påvisats. Många spekulerar i att pandemin är en politisk agenda för att ta kontroll på samhället. Vi ser också just alltmer kontroll från våra myndigheter som man gör legitimt pga Covid-19. Övervakning via våra mobiler så kallad ”kontaktspårning”, förbud mot att samlas i grupper, legaliseringen av dataövervakning med mera.

Frågan vi ställer oss är då; behöver man riskera användandet av ett obeprövat vaccin när det finns ofarliga alternativ som dessutom kostar en bråkdel av ett vaccin? Vi vet hur det gick med Pandemrix som gav många narkolepsi eller allmän nedsättning i energi. Men vi känner också till en mängd andra biverkningar av en rad olika vaccin.

Hoppas fler läkare vågar stå upp och säga sin sanning kring det här och stötta Mikael Nordfors och en mängd andra läkare världen över som säger detta är en bra och trygg väg fram.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here