Sverige har tidigare varit ett väldigt homogent och stabilt samhälle men nu har vi tagit in flera miljoner människor från det som är att betrakta som klansamhällen.

Klanerna ser egentligen staten som en motståndare till klanen. Klanen går före allt annat och klanens överhuvuds ord står över de lagar som gäller i Sverige.

Detta leder till mycket kriminalitet. Bilbränder, skjutningar mm har detta som sina rötter.

Politikerna och etablissemanget har varit sanslöst naivt när man trott att det skulle vara bra att blanda in andra kulturer i det svenska samhället, att vi skulle eftersträva ett multikulturellt samhälle. Det är denna naivitet vi ser konsekvenserna av nu.

Vi har blandat in en kultur som är främmande för det svenska samhället. Man har tagit in miljontals människor från kulturer med klansamhällen med föreställningen att de ska låta sig integreras i det Svenska samhället.

Men klankulturer har helt andra regelverk än vad det svenska samhället har och när dessa regler konfronterar det svenska samhället uppstår stora problem Det är klanens intressen som styr och den är inte främmande för att bryta mot svenska lagar eftersom de egna intressena står över den svenska statens.

Vi har haft en mentalitet som är förlåtande mot brott och politikerna försöker skylla problemen på socioekonomiska problem men det är ingen tvekan om att det handlar om kulturella fenomen, enligt Bern. Vad som händer när grupper kommer in som ägnar sig åt brottslig verksamhet med knarkhandel, beskyddarverksamhet mm är att Sverige blir som ett smörgåsbord där man kan ta för sig utan större risk.

Man undrar varför politikerna inte gör något åt dessa problem. Orsaken är, enligt Lars Bern, att dessa grupper röstar främst på Socialdemokraterna och man vill inte riskera att tappa dessa röster. Vi visade i vårt program ”Fjärde Statsmakten nr 17” från 2019 att i vissa valdistrikt röstade nästan alla på (S). Det beror, enligt Bern, på att klanledarna har sagt till undersåtarna vilket parti de ska rösta på.

Klanledarna har mycket större makt över dessa än vad svenska staten har. Det är därför vi har skjutningar och kvinnor som ramlar ner från balkonger etc. Det är straffet för att inte lyda klanledarna. De kvinnliga politiker som har påtalat detta har uteslutits ur (S) och (V) för att inte partierna ska stöta sig med klanerna.

När polisen nu säger att detta är samhällshotande beror det på att klanerna också infiltrerar viktiga funktioner i samhället och politiska partier, framförallt de partier som de röstar på. Från dessa positioner kan de förhindra att klanerna drabbas av lagstiftning som hindrar deras verksamhet.

Lars Bern tror inte att (S) kommer kunna hantera detta. Tyvärr är även (M) bakbundna eftersom den förre partiledaren Fredrik Reinfeldt i högsta grad är medskyldig till situationen. (M) måste klippa banden till Reinfeldt för att kunna ta i detta.

Bern menar att det är väldigt viktigt att vi får en lagstiftning som anpassas till situationen. Den är idag alldeles för mjuk för att väcka respekt hos klanerna. I Danmark har man lyckats trycka tillbaka klanerna och vi måste vidta liknande åtgärder om det inte ska gå riktigt illa med det svenska samhället.

swebbtv.se, Lars Bern kräver stopp för klanerna som hotar Sverige

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här