Den oberoende medicinske journalisten Jon Rappaport gör en rad anmärkningsvärda iakttagelser kring covidvaccinerna och dessa leder till en rad obehagliga frågor. Vilka proteiner produceras egentligen i kroppen av mRNA-vaccinerna? Varför saknas oberoende studier på de egentliga fysiologiska effekterna av genvaccinerna?

Bakgrunden är att det är allmänt känt att mRNA-vaccinerna tvingar kroppsceller att masssproducera en viss typ av så kallade spikproteiner, vilka måste betraktas som främmande proteiner eftersom dessa inte är kroppsegna. Den första iakttagelsen som Rappaport gör är att det saknas en väl genomförd studie med några tusen personer som har vaccinerats, och som tydligt bevisar att alla dessa människor producerar enbart det främmande spikproteinet och inget annat främmande protein. Rappaport skriver att någon sådan studie inte existerar.

Det saknas även studier på de fysiologiska effekterna av dessa proteiner hos människor som fått genterapi genom mRNA-vacciner. Hur påverkas dessa människors hälsotillstånd egentligen? Det saknas studier som visar att injektionerna av mRNA verkligen gör enbart påstådd nytta och samtidigt visar att de inte skadar vår fysiologiska och genetiska hälsa.

Läs mer på newsvoice.se, Mänskligheten injiceras med genetiska experimentvacciner

2 KOMMENTARER

 1. Tyvärr skrämmer man nu folk att vaccinera sig genom ALLA SORTERS SKRÄMMSELPROPAGANDA.

  Men det behövs bättre information, de som vågar och KAN tänka lite längre genomskådar lögnerna och skrämselpropagandan.
  Bara detta att BILL GATES är så djäkla inblandad i detta, BORDE få folk att rygga!

  Jag fortsätter med min vitlök varje dag, som hållit mig frisk i över 30 år!!

  Kommer ALDRIG ta något vaccin iaf inte mot ”manmade influensa”!!

 2. Där ser man Dr mengele och hitler jobbade aldrig själva.
  Förmodligen därför alla de bolag som försåg hitler med medel och kunna kriga finns kvar och aldrig straffades.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här