Per Shapiro har återigen lyckats formulera relevanta frågor som myndighetspersoner inte kan besvara. Mattias Fredricson på Socialstyrelsen och Britta Björkholm på Folkhälsomyndigheten undviker frågor om det påstådda behovet av vacciner för barn och hur myndigheterna egentligen definierar en ovaccinerad person.

Per Shapiros första fråga lyder:

“När det gäller vaccination av barn och ungdomar så har Läkemedelsverket hittills mottagit drygt 250 rapporter om misstänkta allvarliga biverkningar i åldrarn 10 till 19, varav fem dödsfall. I övrigt är det frågan om livshotande tillstånd, sjukhusinläggningar, invalidisering. Vi vet också från tidigare studier att det bara är 1-10% av alla biverkningar som rapporteras in.

Min fråga till dig [Britta Björkholm], alltså, mig veterligen så har ju ingen, inga barn eller ungdomar dött av Covid-19, som inte haft underliggande sjukdom, vore det inte med facit i hand ansvarsfullt idag att rekommendera vaccin enbart till riskgrupper i de här åldrarna?”

Britta Björkholm:

“Vi rekommenderar ju vaccin till riskgrupper, ja, i de lägre åldrarna är det ju så och sedan från 12 år och uppåt rekommenderar vi alla att vaccinera sig.

Biverkningarna har jag inte någon detaljerad kunskap om eftersom de går till Läkemedelsverket, men i vår bedömning så har vi ju sett att det finns fortfarande, även om riskerna är små, så finns det barn som drabbas av svårare sjukdom av Covid-19, så att det är motiverat att rekommendera vaccination från 12 år och uppåt, och för yngre barn, för de barn som har andra underliggande sjukdomar som gör att de har en högre risk.”

Per Shapiro:

“Socialstyrelsen då, för några veckor sedan tog jag upp att Folkhälsomyndighetens statistik i vissa fall är missvisande för att man flyttar över vaccinerade patienter till en slaskgrupp som man kallar ovaccinerade beroende på hur lång tid det har gått efter injektionen och sedan dess har jag upptäckt ännu fler konstigheter i er statistik.

Ni tillämpar en slags 60-dagars regel så att om jag idag läggs in på sjukhus så kan datumet för det senaste positiva testet gälla som insjuknandedag om det har gått mindre än 60 dagar, så då klassas jag som en covidpatient i er statistik…”

Läs mer på newsvoice.se, Mattias Fredricson och Britta Björkholm kan inte besvara “shapirofrågor” om covidinjektionerna

2 KOMMENTARER

  1. Biverkningar vet jag inte….Jag hittade en burk här som det stod DDT på…det vet jag inte vad det är så det gav jag till grannens hund och han gillade det…

    Dessa personer är psykopater och struntar tydligen fullständigt i att det de står och rekommenderar ger allvarliga biverkningar – men de håller inte reda på hela kedjan…

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här