Den amerikanske virologen, immunologen och molekylärbiologen, samt en av upptäckarna av mRNA-vaccinationstekniken, dr Robert Malone varnar för covid-vaccinet till barn. Risken är för stor att barnen får svåra skador som kan påverka framtida generationer.

Mitt namn är Robert Malone jag är en forskare, med vad som är mycket viktigare, jag är en far och mor-och farförälder.

Jag brukar inte läsa upp från ett förberett tal, men detta är så viktigt att jag ville försäkra mig om att varje ord och vetenskaplig fakta stämmer.

Jag står för detta uttalande med en karriär som ägnats åt vaccinforskning och -utveckling. Jag är vaccinerad mot covid och jag är generellt sett för vaccinering. Jag har ägnat hela min karriär åt att utveckla säkra och effektiva sätt att förebygga och behandla infektionssjukdomar. Efter detta kommer jag att lägga ut texten så att du kan dela den med din familj och vänner.

Innan du injicerar ditt barn – ett beslut som är oåterkalleligt – vill jag att du ska få veta de vetenskapliga fakta om detta genetiska vaccin, som bygger på den mRNA-vaccinteknik som jag har skapat.

Det finns tre saker som föräldrar måste veta innan de tar detta oåterkalleliga beslut. Den första är att en virusgen kommer att injiceras i era barns celler. Denna gen tvingar ditt barns kropp att producera giftiga spikproteiner. Dessa proteiner orsakar ofta permanenta skador i barnens kritiska organ, bland annat följande: Deras hjärna och nervsystem, hjärtat och blodkärlen, inklusive blodproppar. Deras fortplantningssystem, och vad som är mycket viktigare, detta vaccin kan utlösa grundläggande förändringar i deras immunsystem. Det mest alarmerande med detta är att när dessa skador väl har uppstått är de irreparabla, de kan inte återställas.

Man kan inte reparera skadorna i deras hjärna. Man kan inte reparera ärrbildningarna i hjärtvävnaden. Det går inte heller att reparera ett genetiskt återställt immunsystem. Och detta vaccin kan orsaka reproduktionsskador som kan påverka framtida generationer i din familj.

Det andra du behöver veta är att denna nya teknik inte har testats tillräckligt. Vi behöver minst fem års tid för testning och forskning innan vi verkligen kan förstå riskerna av denna nya teknik. Skador och risker med nya läkemedel avslöjas ofta först många år senare. Jag uppmanar dig att fråga dig själv som förälder, om du vill att ditt eget barn ska delta i det mest radikala medicinska experimentet i mänsklighetens historia.

En sista punkt: Anledningen som de ger dig för att vaccinera ditt barn är en lögn. Dina barn utgör ingen fara för sina föräldrar eller mor- och farföräldrar. Det är faktiskt tvärtom. Deras immunitet, efter att ha fått covid, är avgörande för att rädda din familj, om inte världen, från denna sjukdom.

Slutligen, sammanfattning: Det finns ingen fördel för dina barn eller din familj att vaccinera dina barn mot de små riskerna med viruset, med tanke på de kända hälsoriskerna med vaccinet som du som förälder och dina barn kanske måste leva med resten av livet. Risk-/nytta-analysen är inte avslutad än med detta vaccin för barn.

Som förälder och mor- och farförälder rekommenderar jag er att göra motstånd och kämpa för att skydda era barn.

dr Robert Malone

Brådskande varning från dr Robert Malone – Skydda era barn

Källa/Länkar: globalcovidsummit.org

3 KOMMENTARER

  1. Tack för ärligheten om det jag läst och hört tidigare, dock inte så fantastiskt bra och detaljerat. Heder åt dr Malone.
    Jag vet att krig och virusutsläpp och vaccin som ex ska göra barnen infertila, hänger ihop med attElitens reptildemoner vill DÖDA MÄNNISKORNA så att världen tillhör demonreptilerna. Se min fb prof link ”Swedish Aliens and Reptilians”

  2. Än så länge finns, i Sverige, ingen rekommendation att vaxa barn…. fast EMA rekommenderar ned till 6 månader….. hoppas det fortsätter…. inga barn dör av viruset……

  3. Stoppa detta försök till massmord. Detta sanktionerat av regering o riksdag via sina kontakter. Pgra sitt låga IQ säjer dom ja till allt vansinne. Dom är korrumperade men det är inget försvar för jasägarna.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här