Sverige var en gång i tiden en lysande ledstjärna för fred över hela världen, men så är det inte längre. I dag omfamnar unga svenskar kriget och militären. Experter säger att det globalistiska kriget mot Ryssland som utkämpas i Ukraina inspirerar unga svenskar att ta till vapen. Och visst påverkar det att Sverige går med i Nato, och därmed också det globalistiska korståget mot Ryssland.

Siffror från Försvaret visar på en nära fördubbling på enbart en månad i antalet unga svenskar, från 16 % – 28 % i mars, som visar intresse för att genomföra en militär utbildning.

I en undersökning som utfördes på 2000 ungdomar i åldern 15-24 år var 50% positivt inställda till värnplikten, en ökning med ca 20 % från föregående år.

Högerextrem svensk militant åtalad i Donbassrepubliken
En svensk man vid efternamnet Gustavsson står inför rätta i Folkrepubliken Donbass (DPR) för att ha stridit tillsammans med högerextrema ukrainska extremister som anklagas för att ha begått krigsbrott. Gustavsson sägs vara legosoldat i en högerextrem bataljon som i åratal terroriserade staden Mariupol, men som gömde sig i det azovstaliska stålverket när ryssarna anlände i mars för att stödja DPR-armén. Gustavsson riskerar, tillsammans med en kroatisk och brittisk medborgare – dödsstraff. De nekar till anklagelserna mot dem. Sveriges utrikesdepartement bekräftade i ett mejl till SVT Nyheter att: ”Vi har sådana uppgifter om en frihetsberövad svensk medborgare och arbetar för att få klarhet i dessa. De rådande omständigheterna i Ukraina försvårar detta arbete. I nuläget väljer vi att inte gå in på närmare uppgifter än så här”.

Zelesnky använder Nato-raketer för att bomba kärnkraftverk
Europas största kärnkraftverk, beläget i den centrala ukrainska staden Energodar, har under de senaste 2 veckorna varit skådespelsplats för många strider. I ett försök att få bort den ryska yrkesstyrkan har den ukrainska militären beskjutit Energodar med artilleri och raketer samt skickat kamikazedrönare. Lokala invånare har hittat rester av ukrainska raketer som var brittisktillverkade Brimstone missiler. Detta väcker den mycket obehagliga frågan varför Natos vapen används för att potentiellt starta en ny kärnkraftskatastrof som den i Ukrainas Tjernobyl 1986. Energodar-anläggningen levererar 20% av Ukrainas el, och om attackerna inte upphör har Moskva hotat att stänga reaktorn helt. De ukrainska attackerna intensifierades efter att Ryssland förra veckan tillkännagav planer på att annektera hela regionen Zaporozhye. Medan själva regionen är lagligt en del av Ukraina, är många av de lokala invånarna etniska ryssar som talar ryska som första språk.

Amerikanska medier trappar upp virusskrämsel
Amerikanska medier förstärker rädslan för så kallade ”dödliga patogener”. Nyhetsbyrån Bloomberg varnade för påstådda ”nya virus”. Författaren sa att ett nytt virus med namnet Langya henipavirus, eller LayV, som dök upp i Kina och påstås komma från näbbmöss Soricidae. Det har dock bara varit 35 fall sedan 2018. En påminnelse: Kina har en befolkning på 1,4 miljarder människor. Författaren skriver: ”Om det blir en ny pandemi kan du slå vad om att det blir en zoonotisk sjukdom. När planeten värms upp och människor inkräktar längre in i vilda miljöer kommer vi i nära kontakt med andra arter. Det ger patogener en otrolig möjlighet att mingla och utvecklas och så småningom hoppa till människor. ” Klimatförändringar och mördarvirus – två moderna bedrägerier inslagna i ett paket. Författaren nämner ingenting om det faktum att det aldrig i historien har funnits en dödlig pandemi i fredstid. Att det mänskliga immunsystemet är mycket starkt. Att biljoner virus och bakterier lever inuti var och en av oss. Vintern kommer – det betyder att det är säsongen för virusskrämsel.

Video producerad av MEC21 och ThessA i samarbete med vaken.se.

Stötta MEC21 via gofund.me eller buymeacoffee.com/MEC21

Militarismen på frammarsch i Sverige

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här