Hur vet man det? Jo framförallt från mänskliga erfarenheter och från forskningen. Redan för flera decennier sedan såg man att människor som exponerats för mikrovågor i sitt yrke under längre tid fick högre förekomst av cancer. Djurförsök konstaterade en överförekomst av tumörer bland exponerade djur. Detta beskriver jag i min bok Mobiltelefonins hälsorisker och professor Robert O. Becker beskrev mikrovågors skadlighet redan 1990 i sin bok Cross Currents, som jag rekommenderar för den som vill läsa mer vad man sedan länge känt till, men som man försöker mörklägga för att skydda den mäktiga mobiltelefonindustrin.

Både studier runt mobilmaster och forskning på mobilanvändare visar nu överrisker för cancer av exponering för mikrovågor. Senare års djurförsök och forskning på celler visar även ökad förekomst av cancer, samt att mobilstrålning skadar cellers DNA, även om mobiltelefonindutstrin i sina framgångsrika ansträngningar att mörklägga riskerna totalt dominerat forskningen på djur med resultat som inte visar cancereffekter.

Det värsta är alla människor som redan drabbats. Av cancer från mobilmaster och från användning av mobiler. Vittnesmålen kommer från hela världen och är mycket samstämmiga. Indien, Spanien, Frankrike, UK, Sverige. Nyligen gick en norsk ung kändisadvokat ut och berättade att han fått hjärntumör av sin mobilanvändning. I Sverige har grundaren av det kända lågprisvaruhuset i Ullared drabbats och dött i mobiltumör och står nu som staty med mobilen mot huvudet.

Den kände hjärnkirurgen Charlie Teo berättar i detta inslag om sin stora oro för en kommande hjärntumörepidemi. Han är mycket bekymrad över alla unga patienter som kommer till honom med maligna hjärntumörer.

Men detta räcker inte för den giriga mobilindustrin. Medan allt fler människor faller offer och skadas, samlar de sina enorma vinster på hög med hjälp av en ofattbar lögn om teknikens säkerhet. De tjänstemän som är betalada av allmänheten och verksamma på myndigheter som har i uppdrag att skydda allmänheten från skador, sviker sitt uppdrag på det grövsta sätt och påstår att man inget sett och inget hört.

Artikel skriven av Mona Nilsson

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här