I en offentlig kommentar vädjar nu molekylärbiologen och toxikologen Janci Chunn Lindsay den amerikanska folkhälsomyndigheten att omedelbart stoppa produktionen och distributionen av covidvaccin. Detta eftersom hon menar att de kontroversiella injektionerna kan leda till infertilitet, blodproppar och ett immunförsvar som dessutom inte kan hantera viruset.

Lindsay menar att folkhälsomyndigheten CDC måste förstå att covidvaccinen inte är säkra och under en konferens anordnad av myndigheten tog hon tillfället i akt och vädjade om att de omedelbart måste stoppas.

– Först och främst finns det goda skäl att tro att covidvaccinen korsreagerar med syncytin- och reproduktionsproteinerna i spermier, ägg och moderkakan, vilket leder till försämrad fertilitet och försämrade reproduktions- och graviditetsresultat, förklarar hon.

Hon hänvisar bland annat till virologen Bill Gallagher som pekat på varför en farlig korsreaktion är att vänta, men att man trots denna varning inte har kunnat göra studier som falsifierat teorin – även trots att en sådan studie skulle kunna genomföras på en enda dag av vaccintillverkarna.

Läs mer på nyadagbladet.se, Molekylärbiolog: “Massvaccinationerna måste avbrytas nu”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här