Vaccinpass är första steget mot att avskaffa demokratin – för ett förkylningsvirus som inte är värre än influensan.

Anna Dahlberg frågar varför det inte införs krav på vaccinpass då ”ingen behöver längre tvivla på covidvaccinens effektivitet”.

Ställer hon en genuin fråga baserad på okunnighet eller är hon en i raden av influensers som deltar i agendan mot en världsregering men inte fattar att det handlar om massmord och att avskaffa demokratin?

Vi talar om ett nazismen 2.0. Samma mål och psykologiska mekanismer men denna gång är det vaccinkritiker och konspirationsteoretiker, människor som kan tänka själva, som skuldbeläggs.

Ser man till fakta ryker Annas argument direkt. Om vaccinet ens har någon effekt tycks den minska över tid.

Ssars-cov-2 är ett förkylningsvirus. Sett till IFR är covid-19 som en svår influensa ( fast troligen normal om man tar hänsyn till mixtrande med data och medvetet dödande) för äldre, ofarligt för yngre.

Många har troligen dött av annat än covid-19 medan andra mördats med fel eller ingen vård och genom ignorans av förebyggande främst D-vitamin och botemedel t ex ivermektin.

Vaccinerade kan smittas, bli sjuka, sprida smittan och driver fram mutationer som vaccinet dessutom inte skyddar mot så vad är poängen med vaccin och vaccinpass Anna?

Just nu är det få på IVA. Faktum är att det hela tiden legat på en normal nivå sett över flera år. Det som borde oroa är att flera som ligger inne för covid-19 ÄR vaccinerade.

Vi kommer antagligen se samma utveckling här som i England och Israel där en majoritet av svårt sjuka är vaccinerade. Sannolikt bara början på en skrämmande utveckling tack vare vaccinet. Tiotusentals i USA och EU har redan dött av vaccinet och långt fler skadats enligt VAERS* och EudraVigilance.

Jag väljer att inte ta vaccinet för att skydda mig själv och litar på kroppens eget immunförsvar som är överlägset vaccinet.

Framförallt tänker jag på det allmännas bästa till skillnad mot vaccinfanatiker som tycks drivas av en egoistisk rädsla.

Tillsammans kan vi nå flockimmunitet genom att skydda utsatta men i övrigt låta det spridas naturligt, förlita oss på förebyggande och botemedel för sjuka. Som vi gör vid förkylningar och influensan, bortsett från vaccinerade där vaccinet sänker immunsystemet.

Samtidigt måste vi sätta allt fokus på mördarna som skapat pandemin och deras agenda så de inte släpper ut nya farligare virus. En uppgift för riktiga journalister.

Anna talar om en tyst majoritet. Syftar hon på alla som hjärntvättats med falsk information av låtsasjournalister? Tro tusan de beter sig som nazister och tycker vaccinpass är en skitbra idé.

*sök här men var medveten om att man måste multiplicera med minst 10 för att få en korrekt siffra då inte alla biverkningar och dödsfall rapporteras.

Pål Bergström

palbergstrom.com

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här