Nobelpriset har blivit till åtlöje. Nobelkommittén gav fredspriset till Obama, en av de värsta krigshetsarna under det 21:a århundradet näst efter Bush och Cheney. Och nu har Nobelkommittén delat ut medicinpriset till två ”forskare” som kokat ihop det farligaste ”vaccin” som någonsin släppts i världen med dokumenterade dödsfall av miljontals vaccinerade och ännu större antal människor med hälsoskador.

Det är extraordinärt att en Nobelkommitté helt och hållet kan ignorera resultaten av ett stort antal studier av vår tids ledande medicinska forskare att mRNA-covid-”vaccinerna” orsakar hjärthändelser som hjärtinfarkt, plötsliga dödsfall, turbocancer, blodproppar, infertilitet, nedsatt immunförsvar och 1291 andra dödliga och hälsoskadliga biverkningar.

Detta är samma oansvariga och politiserade Nobelkommitté som gav fredspriset till Obama, som förstörde Libyen, avsåg samma förstörelse för Syrien men förhindrades av Rysslands president Putin.

Nobelkommitténs priser förmedlar skam, inte ära. De är en lögn.

Lyssna på Nobelkommitténs okunnighet? inkompetens? Deltagande i desinformation som stöder befolkningskontroll och infertilitet?:

”Pristagarna bidrog till den aldrig tidigare skådade takten i vaccinutvecklingen under ett av de största hoten mot människors hälsa i modern tid.”

Faktum är att riktiga medicinska forskare har dragit slutsatsen att ”vaccinet” dödade och skadade fler människor än covid.

Ett stort antal vetenskapliga studier publiceras på denna webbplats av världens mest framstående medicinska forskare som bevisar att mRNA-vaccinerna har gjort mycket mer skada än covid. Nedan följer några nya och några kommentarer till den massiva lögn som Nobelkommittén har påfört världen.

https://www.lewrockwell.com/2023/10/no_author/covid-vaccines-damage-all-hearts-study-finds/

https://www.globalresearch.ca/ivermectin-15-anti-cancer-mechanisms-action-treat-covid-19-mrna-vaccine-induced-turbo-cancers/5834622

https://www.globalresearch.ca/fenbendazole-and-cancer-at-least-12-anti-cancer-mechanisms-of-action-not-approved-by-fda-cheap-safe-kills-aggressive-cancers-why-no-clinical-trials/5834709

https://www.globalresearch.ca/nobel-prize-2023-inventors-mrna-vaccine/5834691

 

Finns det några institutioner i väst som man kan lita på? Finns det några priser som är giltiga?

Paul Craig Roberts, Nobelpriset har politiserats – Sverige förstör sin egen guldkalv som nu blir ett åtlöje

Originaltext: anthropocene.live

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här