Nu blir vaccinationspass verklighet i Sverige

massvaccinera Försöksperson dog Pfizers coronavaccin militär operation leda till infertilitet ansiktsförlamning coronavaccinationen allvarliga vaccinskador

Trots pandemiöverdrifterna och de allvarliga rapporterna om dödsfall relaterade till coronavaccinet meddelar det politiska styret i Sverige nu att man kommer att införa digitala vaccinationspass – som väntas avkrävas av svenskarna bland annat för att få tillåtelse av att besöka kultur- och idrottsevenemang.

Något som profilerade ultraglobalister och ledande vaccinlobbyister som Bill Gates arbetat för under lång tid ser nu ut att bli verklighet i Sverige när regeringen nu definitivt klargör att man planerar att villkora svenskarnas rörelsefrihet med om man låtit sig injiceras med det kontroversiella coronavaccinet eller inte.

– Nästan lika efterlängtat som själva vaccinet. Ett kvitto på att du fått sprutan, kanske en möjlighet att åka utomlands, menar socialministern Lena Hallengren (S) under en pressträff.

Hon förklarar vidare att alla som tagit sina sprutor ska ha rätt att få ett intyg från vaccinatören – intyg som regeringen vill ska ge en rad fördelar för den vaccinerade jämfört med den som väljer att inte ta vaccinet. Tanken är att exempelvis möjligheten att flyga och att besöka andra länder ska inkluderas, samt att besöka kulturella eller andra sociala evenemang.

Läs mer på nyadagbladet.se, Nu blir vaccinationspass verklighet i Sverige

3 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here