En ny studie från USA tillsammans med annan data visar att det är relativt säkert att hävda ett samband mellan vaccin och autism gällande amerikanska barn. Svenska politiker måste vakna för vart vi är på väg och tänka om kring vaccin.

En ny pilotstudie under ledningar av Dr Anthony Mawson undersökte hälsan bland vaccinerade respektive ovaccinerade barn mellan 6-12 år i Florida, Louisiana, Mississippi och Oregon USA.

Vaccinerade barn hade mycket högre risk för att drabbas av olika sjukdomar. Risken för autism och adhd var 4,7 gånger högre. I genomsnitt var risken 3,7 gånger högre för vaccinerade än ovaccinerade barn att drabbas av någon av de undersökta sjukdomarna.

Vaccinerade barn hade också signifikant högre risk för att drabbas av immunrelaterade problem än ovaccinerade. Risken för allergisk snuva var hela 30 gånger högre. För andra allergier ökade risken 3,9 gånger och eksem 2,4 gånger hos vaccinerade barn.

Inte oväntat hade ovaccinerade barn 4-10 gånger högre risk för att drabbats av vattkoppor, röda hund och kikhosta. Men samtidigt hade de lägre risk för att drabbas av öroninflammation och lunginflammation.

Visserligen är detta en pilotstudie som bygger på undersökningar via formulär men ger ändå en fingervisning. Sammantaget kan man konstatera att resultatet stämmer överens med andra liknande undersökningar som ger att ovaccinerade barn är friskare än vaccinerade barn.

I vanlig ordning ”debunkas” studier som dessa av personer som är okritiskt pro-vaccin och visst kan de ibland ifrågasättas i detaljer och upplägg men inte om man ser vart resultatet pekar och den större bilden. Om inte annat borde myndigheter utföra en oberoende undersökning av sjuka barn som blivit vaccinerade för att garantera att vacciner är säkra och effektiva. Detta har aldrig gjorts.

Enligt visselblåsaren Dr William Thompson vid CDC (amerikanska folkhälsomyndigheten) känner myndigheten till att vaccinet för MPR (mässling, påssjuka och röda hund) ökar risken för autism, speciellt bland svarta barn, något man försökt dölja.

”The omitted data suggested that African American males who received the MMR vaccine before age 36 months were at increased risk for autism.”
–Dr William Thompson

Det finns en lång lista på data och vittnesmål från föräldrar som stöder sambandet mellan vaccinering och autism men som tyvärr negligeras av myndigheter och politiker.

Även om förhållandena är annorlunda i Sverige med färre doser av vacciner och andra faktorer kan USA fungera som modell för en möjlig utveckling. Läget är katastrofalt. Idag har 1 av 68* amerikanska skolbarn autism. Detta är oomtvistad fakta. Beräkningar visar att den siffran kommer vara 1 av 2 år 2030.

USA går mot en långsam och plågsam död som produktiv nation eftersom framtidens amerikaner antingen kommer ha autism eller behöva ta hand om andra som har det. Inte så svårt att räkna ut vad det innebär. Sverige riskerar samma utveckling om vi tar efter deras extrema vaccinpolicy.

Pilot Comparative Study on the Health of Vaccinated and Unvaccinated 6-12 Year Old US Children (PDF)

Relaterat

Reality Check CDC Scientist Admits Data of Vaccines and Autism Was Trashed

Increased Risk of Noninfluenza Respiratory Virus Infections Associated With Receipt of Inactivated Influenza Vaccine

Studies Prove Without Doubt That Unvaccinated Children Are Far Healthier Than Their Vaccinated Peers

Peer Reviewed Papers Support Findings

* från 2012, sannolikt lägre idag

 

Originaltext: palbergstrom.com

16 KOMMENTARER

 1. Det finns inget samband mellan vaccin och autism och denna ”pilotstudie´” baserar på ett formulär är inget man kan ta på allvar så de som påstår att det finns ett samband mellan vaccin och autism har inte heller denna gång lyckats med att komma med några som helst bevis på det.

  Visselsblåsaren William Thompson har de som kontrollerat hans påståenden visat att de är falska.

  • Det fanns en rapport som visade det men den rapporten begravdes eftersom den visade ett samband som inte CDC vill att allmänheten ska visa. Det finns en läkare som vaccinerar mer utifrån ett mer hälsosamt perspektiv. Han har vaccinerat över 1000 barn med mmr-vaccinet fast försenat vid tre års ålder i stället för den tidiga ålder som CDC rekommenderar. Resultatet är att han inte haft ett enda barn med diagnosen autism. Till skillnad mot en annan grupp barn som vaccinerats vid ”rätt tidpunkt” som hade flera fall av autism.
   I Japan hade de så mycket problem med mmr-vaccinet så där ger man först vid tre års ålder. Då slipper man bland annat barn som får autism på grund av sprutan. Ett senare skede är bättre.
   Så Thompsons vittnesmål stämmer med fakta från andra.
   http://www.snopes.com/medical/disease/cdcwhistleblower.asp
   ”William W. Thompson, doktorand, seniorforskare med CDC har gått ut och medgett att 2004 års papper med titeln ”Tidpunkten vid första mässling-mumps-rubellavaccinering hos barn med autism och skolmatchade kontroll: en befolkningsbaserad studie i storstadsregionen Atlanta , ”Som har använts upprepade gånger av CDC för att neka MMR-autism-förbindelsen, var ett bedrägeri.
   http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14754936

   Dr Thompson har medgett informationen om den 340% ökningen av pojkar som fick MMR-vaccinet ”i tid”, i motsats till vid en senare tidpunkt, begravdes av honom själv, Dr DeStefano, Dr Bhasin, Dr Yeargin-Allsopp och Dr Boyle … Dr . Thompson ringde först och pratade med Dr Brian Hooker, som sedan avslöjade informationen till Dr Andrew Wakefield och Autism Media Channel.”

 2. Det behövs mer studier. Den här studien visar på att vaccinerade barn har bättre hälsa. Av döma av alla gifter som man får i sig via vaccinet + alla främmande proteiner som kroppen kan reagera på så tyder det mesta på att vacciner är skadligt och det borde märkas om man jämför vaccinerade och ovaccinerade. Det borde göras en större studie där man följer noggrant något tusentals vaccinerade och ickevaccinerade barn under lång tid.
  En helt annan studie jämförde barn som åt margarin ( en produkt som kan innehålla starkt giftiga ämenn) med barn som konsumerade smör. Resultatet? Barn som äter smör har mindre av allergier och astma.

  Vacciner är en produkt som innehåller allt möjligt skadligt. Ovanstående undersökning visar på att de som är oroade har rätt. Sätt igång att forska mer om vacciner.

  • 92 % av Sveriges befolkning vaccinerar sig så 8 % gör inte det. Så då skulle 92 % av Sveriges befolkning vara sjukare än de 8 % vilket låter helt osannolikt. En dansk sjuksköterska har nyligen struntat i att vaccinera barn och hon avslöjandes sedan barnen blivit sjuka så att ovaccinerade skulle var mer friska än andra är definitivt en myt baserat på tvivelaktigt underlag.

   • Barnen i Järna som hade antroposofer till föräldrar hade mycket mindre av allergier mm. Det tyder på att vaccinerade har sämre hälsa än ovaccinerade. Det är klart att risken för vissa sjukdomar ökar men sammantaget blir resultatet att slippa få i sig extremt giftigt kvicksiver, adjuvanser, främmande proteiner aluminium som också är giftigt för nervsystemet borde helt klart ge utslag på hälsan. Vilket också den här studien där man skickat ut frågeformulär till föräldrar.
    Studien visar utifrån föräldrarnas svar att ovaccinerade barn har bättre hälsa. Vilket är sannolikt redan på förhand på grund av att vacciner är gifter som sprutas direkt in i blodet.

    • Hur många är barnen i Järna. Hittar inga uppgifter på det så är de få säg under 100 så har deras tillstånd inget säker statistisk underlag så då kan man vad som än händer den inte använda det som något exempel.

     Sedan överdriver du och andra vaccinmotståndare vaccin så till den grand att ni skyller alla möjliga saker på den så de blir nästa komiskt.

     Vi kan ta att barn till jordbrukare har mycket mindre allergier är barn i genomsnitt och de barnen är vaccinerade..

     Jag har inga allergier heller och är nästan aldrig sjuk samt är vaccinerad mot det mesta.

     Så strunta i Järna barnen de har inget man saken att göra när de gäller hälsa.

     Det är bara en av alla grupper i samhället som mår bra och inte har några allergier.

  • Den ständiga ökningen skulle alltså bero på att det finns massor av odiagnostiserade autistiska människor som hela tiden upptäcks. Det låter som en desperat teori för att kunna förklara att vi gått från 1 på 10 000 till 1 på på 68 bland amerikanska skolbarn. Det har ju ökat under minst 20 års tid. Säger väl något. Pilotstudien som nämns ovan visar att vaccinerade barn har en ökad risk för autism.

   • Det är ingen desperat teori utan en faktum som finns på många webbsidor.
    Om samma sida påstår det finns en samband mellan vaccin och autism så då vet jag att det är en sida som ljuger ihop sina uppgifter för nu har jag läst så många undersökning som inte hittar en samband mellan vaccin och autism att alla som tror på de tror på myter och lögner.
    Så fram med minst 10 oberoende undersökningar som visar att de hitta en samband mellan vaccin och autism för det behövs för att överträffa de som hittat motsatsen.

    • Du är rolig du. Här har vi något som ökar för varje år. Snart kommer varannat barn i USA vara drabbad av autism och du säger att det inte alls ökar det är lika många autistiska bland de som föds idag som det alltid varit. Nu är en av 25 amerikanska barn som föds autistiska. Är det inte en ökning. Vilket skämt. Du är värre en strutsen som sticker huvudet i sanden. Antalet drabbade av autism har stigit för varje år de senaste 20 åren ungefär.

     • Om ökningen beror på fler rapporter så kommer ökningen att avstanna.

      Så här kommenteras ökningen i Sverige:

      ”Man kan enligt Sven Bölte se stora regionala skillnader i andel diagnoser, där områden där det finns en stor kunskap om autism, också ställer fler diagnoser.”

    • Så långt tillbaka som 1998 stödde en serologisk studie av farmakademin vid University of Michigan hypotesen att ett autoimmunt svar från levande mässlingvirus i MMR-vaccin ”kan spela en kausal roll i autism”.
     https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9756729
     Under 2002 fann en Utah State University-studie att ”ett olämpligt antikroppssvar mot MMR [vaccin], specifikt mässlingskomponenten därav, kan vara relaterat till autogenes patogenes.” https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12145534

     • Så här ska man kolla uppgifter. Det du länkande till är från 1998 och 2002 är hypoteser. Det bör alltså om detta stämmer ha kommit mer säkra undersökningar efter det. Finns det. Inte vad jag vet.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här