Över 40 GMO-studier på gnagare visar svåra hälsoeffekter

GMO-studier folkkampanjer

GMO Free USA har publicerat en lista på över 40 GMO-studier som visar att djur som fått äta GMO-majs och GMO-soja fått svåra hälsoproblem.

Från de GMO-studier som listats så konstaterades bland annat följande hälsoproblem hos försöksdjuren:

 • Ökad risk för tarminfektioner
 • Förhöjt kolesterol
 • Missbildningar hos foster
 • Ökad vikt och dödlighet

Listan nedan:

 • 7. O. P. Dolaychuk, R. S. Fedoruk (2013) Biological Effects of Different Levels of Soybeans Conventional and Transgenic Varieties in the Second-Generation Female Rats Ration. The Animal Biology, 2013, vol. 15, no. 2
 • 10. Ermakova IV (2006) Genetically modified soy leads to weight loss and increased mortality of pups of the first generation. Preliminary studies. EkosInform. Federal Environmental Law Gazette. a | -1,, p. 4-10.
 • 11. Ermakova IV (2007) New data on the impact of GMOs onphysiological state and the higher nervous activities mammals. All-Russia Symposium TRANSGENIC PLANTS AND BIOSAFETY Moscow, October 22 – 25, pages 38-39
 • 13. Ermakova IV, IV Barskov (2008) Study of the physiological and morphological parameters in rats and their offspring using a diet containing soybean transgenic EPSPS CP4 Biological sciences. 6. p.19-20.
 • 21. SERDAR KARAKUŞLU (2014) THE INVESTIGATION OF THE POTENTIAL EFFECTS OF GENETICALLY MODIFIED (GMO) MAIZE (Zea mays L.) ON SWISS ALBINO MICE. JUNE 2014, 25 Pages
 • 24. MA Konovalova, VA Blinov (2006) Influence of genetically modified soybean in mice and their offspring. Commercial Biotechnology 2006
 • 26. Konovalova MA, Potemkin EG (2007) Influence of genetically modified soybean on transport of carbohydrates in tissue.
 • 37. Oliveri et al (2006) Temporary depression of transcription in mouse preimplantation embryos from mice fed on genetically modified soybean. 48th Symposium of the Society for Histochemistry. Lake Maggiore(Italy), Sept.7- 10.

Källor

Listan: https://www.facebook.com/GMOFreeCanadaGroup

GMO Free USA, Över 40 GMO-studier på gnagare visar svåra hälsoeffekter

infowars.com

15 KOMMENTARER

 1. Bra källor!! Och då kan det vara värt för mig att länka till – Scientists under attack – (Vetenskapsmän under attack) som är litet svår att finna nuförtiden. Kanske inte så svårt att förstå varför (!) Jag försöker ladda upp den igen så fort den tas bort. Just nu finns den att se här: vimeo.com/136415800

 2. Källistan är inte så stor som den ser ut då samma personer förekommer flera gånger.
  Några undersökningars result är preliminära så det krävs enligt de som gjort undersökningarna vidare undersökningar för att bekräfta resultaten.

  • Du behöver bara ett skäl till att se dig till höger och till vänster för att korsa en trafikerad väg. Nämligen för att inte bli överkörd. Men om du lyssnar på ett ”motskäl” ifrån knäppskallar som säger att ”det är tufft att gå över en väg utan att se sig för”, kan du ju göra det och ta konsekvenserna av det. Du behöver på liknande sätt bara ett skäl till att undvika att äta gift. Men du kan ju lyssna på tillverkarna som vill sälja sina produkter och visa sina egna ”resultat” av sina produkter och äta det och ta konsekvenserna av det. Personligen är jag av uppfattningen att Gud skapade maten till vår nytta, och när ”vetenskapsmän” förändrar på maten leker vi en genetisk rysk roulette, och därför är min uppfattning också att GMO bör undvikas men förkastas.

   • Monsanto gjorde genom GMO en gröda som skulle tåla deras växtbekämpningsmedel men efter bara 4 år så hade ogräset också ändrat sig på naturlig väg så de tålde växtbekämpningsmedlet. En genom GMO och på naturlig växt men med samma resultat.

    • Bin dör på grund av människans experimenterande = ”Bi”ologisk katastrof.

     Skämtet bjuder jag på.
     Monsanto gjorde ingen gröda snarare en groda.

     Det där var inget skämt.
     Gud skapade all växtlighet, likaså människor och djur. Men om man förändrar DNA så att grödor kan dra i sig gift och överleva kommer till slut det giftet som finns i grödan att hamna i folks magar där det kommer att göra skada.

     • Bina dör av ett virus och utmattning i USA för efter bidöden orsakat av ett virus har de blivit brist på bin och man måste frakta runt kvarvarade bina till olika odlingar. Detta gäller i USA, favoritlandet nummer 1 på vaken.se. Situationen är bättre i Europa.

     • Situationen är ”mindre dålig” i Europa eftersom Europa inte har lika mycket GMO. Skylla på virus och måla upp en hotbild av farliga mikrober och virus är standard-manipulation en false flag i ”miniatyr”. Bina blir förgiftade eftersom grödorna är förfalskade.

     • Bevisa att ”bina blir förgiftade eftersom grödorna är förfalskade”

      Bevis är att alla vem än som läser det ska anse att bevisen är trovärdiga.

     • H4asse.
      Min teori är också att Gud skapade allt och maten för människan. Allt är i grund och botten frekvenser och maten är en frekvens som gud har skapat som människans mage är gjord att koda av och omvandla till näring för kroppen.
      När man går in och ändrar den molykylära strukturen på maten som man gör med GMO kan inte människans mage koda av det som näring eftersom man har ändrat koden när maten inte längre är organisk. Den blir syntetiskt och i längden giftigt för kroppen.
      Som att ta en matvara från Coop och försöka läsa av den i kassan på Willys så kommer inte den kunna bli registrerad.
      Magen är gjord att koda av organisk mat…

      På tal om bin så tyder mycket på att det är mikrovågsstrålningen från mobil master och liknande strålning gör bina disorienterade eftersom bina är de känsligaste djuren för ändring i det elektro magnetiska fältet som de navigerar sig med.
      Detta visar de i dokumentären RESONANCE – BEINGS OF FREQUENCY.

      Diskutera med HM är en återvänds gränd. Han är betald av industrin för att va här o trolla..
      Eller så är han en mycket ensam person som skriker efter uppmärksamhet…

     • John.
      Ja. Där har du rätt. Äntligen ett korrekt motargument. Blandade ihop verkan med fel orsak.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here