Tre av de största pillerföretagen Merck, Pfizer och Roche jagar nu för fullt efter ett patenterbart piller mot covid-19. Man inser att de farliga GMO-injektionerna inte ger något pålitligt skydd. Trots att massor av personer injicerats fortsätter smittan att spridas och en färsk USA-studie från försvarsdepartementet visar att flertalet som måste sjukhusvårdas mot covid-19 är dubbelinjicerade. Studier visar även att de injicerade sprider smittan lika effektivt som de oinjicerade – alltså GMO-injektionerna är värdelösa om man betänker deras biverkningar och direkta livsfarlighet. Aldrig tidigare i vaccinhistorien har ett preparat gett så många dödsfall och allvarliga skador. Tidigare misslyckade vaccinkampanjer har avbrutits vid långt färre skador per miljon injicerade, varför gör man inte det nu?

Nu ser de profithungriga Big Pharmaföretagen en hägrande marknad för ett piller som kan stoppa covid-19-infektionen för de som kan betala. Nu är bara problemet att det pillret redan finns och har använts i flera miljarder doser sedan det introducerades på marknaden under 1980-talet. Det handlar om det antivirala antiparasitmedlet ivermektin som fick ett Nobelpris 2015. Dess patent gick ut 1996 och det ger därför inte Big Pharma några feta inkomster. De medicinska myndigheterna i västvärlden som alltid arbetar för Big Pharmas intressen, har sett till att förbjuda behandling med ivermektin så att det inte skall störa försäljningen av GMO-preparaten och lanseringen av nya patenterade piller.

Merck har basunerat ut att man nu har ett piller man kallar Molnupiravir framme som har en effektivitet mot covid-19 på 50%. Detta vill man nu ha nödgodkänt långt innan man vet något om dess biverkningar, av sina lierade myndigheter som FDA, Läkemedelsverket m.fl..

Frågan man måste ställa