Redan i februari meddelade Haruo Ozaki, chef för Tokyo Medical Association offentligt att ivermectin är ett säkert och effektivt botemedel mot Wuhan-coronaviruset (covid-19). Och ändå, till denna dag, ligger medicinen utanför gränserna för recept mot covid-19 i stora delar av världen.

Det korrupta medicinska etablissemanget fortsätter att truga på människor dödliga injektioner (felaktigt kallade vacciner) och ansiktsmasker (tyg eller kinesisk plast) som ”lösningen” på Wuhan-influensan och hävdar att ivermektin endast är till för djur, vilket är en lögn. Eftersom Tony Fauci och andra Deep State-tyranner har förbjudit ivermektin från att ordineras till människor, har många köpt djurversionen från foderaffärer eftersom de inte kräver recept.

Sanningen är den att, FDAs (Food and Drug Administration) godkännande av ivermektin går tillbaka årtionden. Det kostar också bara småpengar att producera, särskilt eftersom patenten gått ut och det kan tillverkas generiskt.

Om ivermektin hade använts i stor utsträckning under det senaste året, skulle plandemin redan vara över. Det hade aldrig funnits något behov av Donald ”vaccinpappa” Trumps ”Operation Warp Speed”-plan– och livet skulle redan vara som vanligt igen.

Istället fick amerikaner och många andra som levde under ty