Redan i februari meddelade Haruo Ozaki, chef för Tokyo Medical Association offentligt att ivermectin är ett säkert och effektivt botemedel mot Wuhan-coronaviruset (covid-19). Och ändå, till denna dag, ligger medicinen utanför gränserna för recept mot covid-19 i stora delar av världen.

Det korrupta medicinska etablissemanget fortsätter att truga på människor dödliga injektioner (felaktigt kallade vacciner) och ansiktsmasker (tyg eller kinesisk plast) som ”lösningen” på Wuhan-influensan och hävdar att ivermektin endast är till för djur, vilket är en lögn. Eftersom Tony Fauci och andra Deep State-tyranner har förbjudit ivermektin från att ordineras till människor, har många köpt djurversionen från foderaffärer eftersom de inte kräver recept.

Sanningen är den att, FDAs (Food and Drug Administration) godkännande av ivermektin går tillbaka årtionden. Det kostar också bara småpengar att producera, särskilt eftersom patenten gått ut och det kan tillverkas generiskt.

Om ivermektin hade använts i stor utsträckning under det senaste året, skulle plandemin redan vara över. Det hade aldrig funnits något behov av Donald ”vaccinpappa” Trumps ”Operation Warp Speed”-plan– och livet skulle redan vara som vanligt igen.

Istället fick amerikaner och många andra som levde under tyranni höra av sina härskare att ivermektin, hydroxiklorokin (HCQ) och andra lösningar var förbjudna. De enda alternativen är Faucis influensainjektioner och ansiktsbeklädnad, punkt slut.

Detta dekret från USA-regeringen har resulterat i hundratusentals skador och dödsfall – naturligtvis alla i onödan, eftersom ivermektin och HCQ kunde ha räddat massor av dem.

”Även om listan över brott som begåtts av myndigheter under covid-19-pandemin är lång, är kanske det största brottet av alla det målmedvetna undertryckandet av säkra och effektiva behandlingar,” noterar Dr Joseph Mercola, en stark förespråkare för naturliga läkemedel.

Ivermektin används i Indien med stor framgång

Indien är ett exempel på ivermektins säkerhet och effektivitet. Regeringen där har administrerat det till covidpatienter, av vilka många upplever fullständig återhämtning efter behandlingen.

Ozaki pekade på Indien som ett exempel på varför ivermektin måste ordineras överallt. Han hänvisade också till Afrika, som har sett minimala, om några fall av det kinesiska viruset genom sin allmänna vägran att delta i all plandemisk hysteri.

Som det visar sig, föreskrivs ivermektin allmänt i Afrika som ett botemedel mot malaria. Som ett resultat är covid praktiskt taget obefintlig där, vilket bara visar att det redan finns ett botemedel mot sjukdomen, trots vad Fauci hävdar.

”Om vi jämför länder i Afrika som distribuerar ivermektin en gång om året med länder som inte ger ivermektin (de ger inte ivermektin för att förhindra covid men för att förhindra parasitisk sjukdom) och tittar på covid-siffror i de länder som ger ivermektin är antalet fall 134,4 / 100 000 och antalet dödsfall är 2,2 / 100 000.” ”Afrikanska länder som inte distribuerar ivermektin: 950,6 fall per 100 000 och 29,3 dödsfall per 100 000”, uppgav Ozaki.

Tyvärr har det gjorts ansträngningar över hela Afrika för att sluta förskriva ivermektin, vilket är misstänkt i sig självt. Och som ett resultat av detta börjar dödsfallen stiga.

Det finns ett tydligt mönster av minskad dödlighet när ivermektin används, med andra ord. Omvänt dör många människor som vägrats ivermektin, som Fauci och andra har gjort, vilket gör Fauci till en massmördare.

”Jag tror att skillnaden är tydlig”, säger Ozaki.

”Naturligtvis kan man inte dra slutsatsen att ivermektin är effektivt endast på grundval av dessa siffror, men när vi har alla dessa exempel så kan vi inte säga att ivermektin absolut inte är effektivt, åtminstone inte jag.”

De senaste nyheterna om regeringens plandemiska lögner och vägran att förskriva ivermektin finns på Fascism.news.

Ethan Huff

 

Det svenska Läkemedelsverket har länge vägrat förskrivning av Ivermektin mot covid-19, men man har nu släppt lite på dessa upprörande regler och tillåter nu läkare att förskriva medicinen men på helt eget ansvar. Det senare innebär att någon större förskrivning som hotar de förmenta vaccinernas marknad. kommer inte att ske.

Lars Bern

Originalartikel: anthropocene.live, Varför skrivs inte ivermektin ut för covid?

 

Ni kan stödja mig genom att köpa min nya bok här: Coronan – och Den Metabola Pandemin – Lars Bern – Häftad (9789177655497) | Bokus

eller här: Coronan – och Den Metabola Pandemin av Lars Bern | Litenupplaga.se

eller här: Coronan – och Den Metabola Pandemin – Lars Bern – danskt band (9789177655497) | Adlibris Bokhandel

Riksföreningen för Metabol Hälsa arbetar för att sprida kunskap om hur vi undviker metabol sjuklighet och vad som bör göras mot den. Om ni vill stödja Riksföreningen ekonomiskt, har ni möjlighet att göra det genom att antingen bli stödjande medlem i RMH eller att donera till föreningen. Alla medel som flyter in går oavkortat till vår ideella verksamhet. De enda betalningar som går till engagerade personer är en liten blygsam lön till den kvinna som sköter medlemsregistret och till betalning av reseutlägg och andra direkta omkostnader i arbetet mot kvitto. Styrelsen jobbar helt ideellt.

Föreningen kan ta emot bidrag på följande konton:

Bankgiro:     195-1607

Swish:           123 270 0441

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här