Tony Fauci är tillbaka i rampljuset efter att politiker, de flesta av dem republikaner, förhörde honom vid en utfrågning om hans inblandning i pandemi-bluffen.

I videon nedan attackerade representanten Marjorie Taylor Greene (R-Ga.) Fauci hårt och sa till honom att han ”hör hemma i fängelse.” Greene vill att Fauci ska ”åtalas för brott mot mänskligheten” baserat på hans svar på den falska ”pandemin.” Hon kallade honom också ”ond” och ”äcklig,” vilket skapade upprördhet bland åhörarna.

Minns du när Fauci erkände att den bästa ”vaccinen” är naturlig immunitet som utvecklas utan kemiska injektioner? Kolla in videon nedan där senator Rand Paul [R-Ky.] spelar upp gammal videofilm där Fauci säger detta:

Före detta Fauci-rådgivare undvek olagligt FOIA-begäran

Den företagsstyrda median kallar denna nyfunna undersökning av Fauci för en ”häxjakt” och hävdar att han är en ärlig offentlig tjänsteman som har arbetat för oss, folket, i flera decennier. Republikaner, å andra sidan, vill att Fauci ska betala ett mycket förtjänt pris för sina handlingar.

Fauci fick många frågor om David Morens, en tidigare senior rådgivare vid National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) som arbetade för honom i mer än 20 år.

Under sin tid använde Morens sitt personliga e-postkonto för att kommunicera med externa enheter som EcoHealth Alliance-chefen Peter Daszak, vilket vi nu vet. Detta gjorde det möjligt för Morens att undvika att behöva svara på Freedom of Information Act (FOIA)-förfrågningar.

”Jag kan antingen skicka saker till Tony på hans privata gmail, eller lämna dem till honom på jobbet eller hemma hos honom. Han är för smart för att låta kollegor skicka saker till honom som kan orsaka problem,” läser ett e-postmeddelande som Morens en gång skrev till Daszak.

Morens erkände också för Daszak att Fauci arbetade bakom kulisserna för att skydda EcoHealth från att förlora ett utlovat bidrag, vilket Fauci förnekar.

”Med avseende på hans senaste vittnesmål inför denna underkommitté, visste jag ingenting om Dr. Morens handlingar rörande Dr. Daszak, EcoHealth eller hans e-postmeddelanden,” vittnade Fauci.

”Det är viktigt att påpeka för protokollet att trots hans titel, och även om han var hjälpsam för mig att skriva vetenskapliga artiklar, var Dr. Morens inte en rådgivare till mig om [NIAID]-politik, eller andra substantiella frågor.”

Fauci tonade också ner sitt personliga inflytande på den ”pandemi”-riktlinje som utfärdades av Trump-administrationen tidigt 2020. Regeln om sex fot social distansering ”dök bara upp”, enligt Fauci, som sedan fortsatte att skylla på USA Centers for Disease Control and Prevention (CDC) för att påstås ha kommit på den.

”Det hade lite att göra med mig eftersom jag inte gav rekommendationen,” sa Fauci. ”Och att jag sa att det inte fanns någon vetenskap bakom det betyder att det inte fanns någon klinisk prövning som bevisade det. Det är bara en av de saker som blev lite förvrängda.”

”Två deltagare har vittnat inför denna underkommitté att jag inte försökte styra diskussionen i någon riktning.”

naturalnews.com, Politiker kräver plötsligt åtal för brott mot mänskligheten för Fauci

1 KOMMENTAR

  1. politikerna bestämde sig för att offra Fauci, hittade en ”syndabock” för att slippa ansvaret för att få hela världen att förgifta sig själva. Nej, jag tror inte på dem, Fauci är inte den främste i detta illdåd. Huvudpersonerna är bedrägliga och korrupta journalister.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här