EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen använder nu samma retorik som under den så kallade pandemin. Nu ska man ”plana ut” elpriset. Innan skulle man ”plana ut” covid.

Enligt den nederländska rättsfilosofen Eva Vlaardingerbroek är det ingen slump att samma retorik används på nytt – återanvänds. Europas globalistiska politiker försöker manipulera folket med ord.

– De håller med på en ordlek, säger Vlaardingerbroek i en ny intervju med GB News. Ursula von der Leyen ska ”plana ut kurvan” igen. Hon använder dessa ord som en form av psykologisk krigföring. De gör det för att folk är förvirrade och den här typen av retorik, som de fortsätter hamra in i våra hjärnor, funkade under covid för att vi skulle ge upp alla våra rättigheter. Och de vill inte släppa detta. De vill att vi ska följa deras narrativ, lyda dem och göra precis vad de säger. Det är vad ”platta ut kurvan” betyder. De gör det medvetet!

Läs mer på swebbtv.se, Psykologisk krigföring – makteliten har skapat en ny kris för att kuva folket

1 KOMMENTAR

  1. Den psykologiska krigsföringen mot folket innefattar idag så många faktorer att det börjar bli svårt att se en annan väg ut än total kollaps..
    Om man ifrågasätter, eller presenterar fakta möts man genomgående av en märkligt ’ilsken’ kognitiv dissonans, jag ej tidigare upplevt. Detta tycks vara överlag nu gällande vilket ämne man än pratar om.
    Man får troligen gå tillbaka till medeltiden för att hitta oupplysta människor till den grad vi har omkring oss idag.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här