Coronapolitiken har inte handlat om att värna folkhälsan, menar den profilerade tyske advokaten Reiner Fuellmich på basen av sin utredning av den pågående samhällskrisen. Snarare visar politiken på en maktfullkomlig strävan från det ekonomiska och politiska etablissemangets sida att stärka sin kontroll över världens befolkning – och där man raskt driver på samhällsutvecklingen mot något som skulle kunna vara hämtat ur en mörk dystopi. Han menar att coronapandemin är en PCR-test-pandemi.

Reiner Fuellmich hade inga planer på att gräva i coronapandemin eller hur denna utnyttjats av storföretag och politiker. Allt fler frågor som han själv, släktingar och vänner hade förblev dock obesvarade, och i samråd med sin hustru kom han efterhand fram till att han hade en plikt att räta ut dessa frågetecken. Hur farligt var egentligen viruset? Hur mycket man kunde lita på de där PCR-testerna? Vilka skador har smittskyddsåtgärderna faktiskt orsakat i praktiken? Fuellmich började gräva.

– Vi har sett att det från politisk sida inte fanns någon information, utan man körde bara en och samma linje; nämligen panik, panik, panik och att det bara finns en lösning, nämligen vaccin, vaccin, vaccin. Man vägrade till och med att granska om det verkligen finns en anledning till denna panik. Det finns den gamla romerska rättsliga grundsatsen ”Audiatur et altera pars” – vilket betyder att lyssna även på den andra sidan. Det har man dock aldrig någonsin gjort, utan det var alltid Drostenpanik, Wielerpanik – sedan gick det över till Faucipanik.

– Detta var för oss en tillräcklig anledning för att kunna säga att det är något som inte stämmer här. Om det verkligen skulle handlat om ett riktigt farligt virus skulle politikerna inte försöka orsaka mer panik utan skulle snarare försöka att lugna ner allmänheten, resonerar han.

Fuellmich berättar att han under sin utredning av coronakrisen har pratat med över 110 forskare runt om i världen om relaterade frågor, och han pekar på att den sammantagna bilden är tydlig – krisen är överdriven och skapad av människor med politiska och ekonomiska motiv i bakgrunden.

– Coronakrisen är, efter det vi har konstaterat, skapad av människor. Det finns ingen coronapandemi – det handlar bara om en PCR-test-pandemi. Denna PCR-test-pandemi och paniken den orsakar används för en helt annan agenda som det självutnämnda ekonomiska och – och politiska etablissemanget vill genomföra och driva fram. Det betyder från vår synvinkel att det som andra håller för kollateralskador, exempelvis förstörelsen av medelklassen och småföretagandet och förstörelse av människoliv och hälsa enligt oss är ett medvetet mål.

– Hur kom vi fram till detta? Därför att vi sett och vet att folkets hälsa inte spelat någon roll. Frågan om virusets farlighet är redan besvarad, till och med WHO utgår ifrån att dödligheten ligger på ungefär 0,14 per 100 000 – ungefär på influensanivån. Fast egentligen vet man inte riktigt hur stor dödligheten är angående influensan. Det är fortfarande lite oklart, men de offentliga siffrorna säger att även här ligger siffran på ungefär 0,14. Corona ligger alltså på samma nivå som influensan, men nu är det så att man aldrig tidigare under en influensasäsong vidtagit åtgärder som vi ser idag, konstaterar Fuellmich och pekar även på att media och politiker även för 11 år sedan framställde den begränsade svininfluensasmittan att framstå som en farlig pandemi.

Fuellmich berättar också att även tidigare vid svininfluensan skulle människor tvingas att bära munskydd och att det egentliga målet var massvaccinationer, men påpekar också att en väsentlig skillnad var att det då handlade om riktiga vaccin. Idag är det i praktiken fråga om genterapeutiska experiment.

Han menar att Anthony Fauci, hans tyska motsvarighet Christian Drosten och andra framstående ”smittskyddsexperter” är mycket korrupta, inkompetenta och medvetet ljuger om att PCR-testernas effektivitet och hur dessa kan upptäcka och mäta virusinfektioner och antalet smittade.

– Herr Drosten är förbundskansler Angela Merkels viktigaste konsult. Han har alltid jobbat som virolog men nu kom han under stor press eftersom det kom fram att han, helt i motsats till det som är brukligt, inte har författat en habiliteringsuppsats för att kunna bli professor utan han fick titeln bara så här. Det råder dessutom stort tvivel kring om han överhuvudtaget skrivit en avhandling som berättigar honom att kalla sig doktor. Ännu större är tvivlen angående hans vetenskapliga prestationer. Igen. Påståendet om att det finns asymptomatiska infektioner stämmer helt enkelt inte. Det finns en stor studie som gjordes i slutet av förra året i Wuhan med ungefär 10 miljoner deltagare som bevisade just detta. Men han behövde ändå detta påstående som spriddes med hjälp av WHO över hela världen för att kunna skapa och sprida rädsla. Och när man lyckades med detta fortsatte han med andra lögner eller påhitt. Nämligen att påstå att han kunde se vilka av de asymptomatiska testade personerna som verkligen är farliga. Därför att han har utvecklat ett test som exakt kan konstatera vem som är infekterad av covid-19 och inte. Men även detta är lögn. Ett PCR-test kan inte konstatera en infektion. Under inga omständigheter, slår han fast.

Läs mer på nyadagbladet.se, Reiner Fuellmich: “Coronapandemin är en PCR-test-pandemi”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här