Vare sig vi vill eller inte, får vi dagligen i oss mängder med giftiga ämnen eller också introducerar vi dem genom vår kost. Kroppen har välfungerande avgiftningssystem, men trots detta behöver vi kontinuerligt rensa kroppen från lagrade gifter och slaggprodukter.

Gifter som tungmetaller och många kemikalier kan förstöra minnet, ha negativ effekt på vår tarmhälsa, försämra energin, försvåra viktminskning och medverka till cancer.  Av den anledningen kan det vara väl värt att ta reda på hur vi kan undvika dem och hur vi ska få bort dem från vår inre kroppsmiljö. För många kan det handla om liv och död.

Varför detox?
Avgiftning har emellertid spelat stor roll i civiliserade kulturer över hela världen och det är oförståeligt hur den moderna medicinen tycks ha glömt den kunskap som samlats över tusentals år.

Ayurveda (vetenskap om livet) och kinesisk medicin, greker och romare, mayakulturen och i Egypten är bara några exempel. I mer modern tid var Paracelsus, och Pastor Kneipp förespråkare för denna urgamla visdom. Bastubad och sweatlodges har använts i många kulturer för att driva ut giftämnen genom svettning. På cancerkliniker i Tyskland, Schweiz och i andra länder, ingår alltid avgiftning som en väsentlig del av cancerterapi eftersom det är ett effektivt sätt att börja läka cancer.

Vi kan inte förvänta oss att sjukvården kommer ge vägledning eller stöd, så vi får ta hand om oss själva eller söka hjälp utanför sjukvården.

Läs mer på tv-helse.se, Rensa din kropp – Detoxkurer har funnits i 1000-tals år

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här