Robert De Niro skapade rubriker när han ville visa en vaccinkritisk dokumentärfilm på Tribeca Film Festival tidigare i år. Filmen visades aldrig på festivalen, men De Niro har stått upp i sak och menar att det finns saker att undersöka gällande vacciner, vaccinindustrin och säkerheten kring vacciner. De Niro har ett eget barn med diagnosen autism. Något som De Niro och hans fru själva kopplar till en vaccination.

Nu riktas ny uppmärksamhet mot honom, då det framkommit att han själv tillsammans med filmproducenten Harvey Weinstein just nu arbetar med en egen egen vaccindokumentär.

På frågan nyligen angående den stoppade vaccindokumentären, om han skulle visa just den filmen igen svarar han:

”Nej, jag jobbar på något annat. Harvey Weinstein och jag arbetar på att göra en dokumentär, men jag vill inte prata så mycket om det, eftersom när jag pratar om det händer något. Men det är vad vi planerar att försöka göra.”

Detta är ett filmprojekt som säkert skulle skapa stor uppmärksamhet. Harvey Weinstein är en välmeriterad filmproducent med filmer som Pulp Fiction, Will Hunting, Gangs of New York, Shakespeare in Love och  The King’s Speech på sin långa CV.

Läs mer:

http://www.vulture.com/2016/05/robert-de-niro-vaccines-cannes-hands-of-stone.html

http://www.indiewire.com/article/robert-de-niro-developing-vaccines-documentary-harvey-weinstein-vaxxed-20160521

http://uproxx.com/movies/robert-de-niro-harvey-weinstein-vaccine-documentary/

http://2op.se/2016/04/14/robert-de-niro-det-finns-mer-att-undersoka-i-amnet-autismvacciner/

Canal 2nd Opinion, Robert De Niro producerar ny egen vaccindokumentär?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här