På en presskonferens i Washington DC erbjöd Robert De Niro och Robert F Kennedy Jr 100 000 dollar till den som kan lägga fram vetenskapliga bevis för att kvicksilver i vaccin är säkert att ge till barn.

Robert F Kennedy Jr är specialiserad på kvicksilver men erkänner att det kan finnas fler orsaker till neurologiska skador och andra biverkningar hos barn.

För den som inte hört Robert F Kennedy Jr tala förut så har han en skada på stämbanden och därför talar som han gör.

palbergstrom.com

10 KOMMENTARER

 1. Det kan de alltid prova på när kvicksilver i vaccin är på väg bort och frågan är om det ens finns kvar något i dagens vaccin. Kolla visar att det inte finns kvar då det senaste vaccin som innehöll kvicksilver användes 2010 och inget därefter har gjort det.

  • Det används fortfarande i USA & Europa, men speciellt i fattigare länder. Dock har man drastiskt minskat på användandet i USA & Europa, p.g.a. skandalerna kring det. Vilket är lite motsägelsefullt, då medicinska etablissemanget (WHO, CDC m.m.) samtidigt övertygar oss om att det är ofarligt. (en.wikipedia.org/wiki/Thiomersal)

   • Vad har du för källor till ditt påstådde användande av tiomersal (på engelska: thimerosal) då FN 2013 beslutade att inte använda det mer.

    Det är inte skandalerna som gjort att man tagit bort kvicksilver i vaccin i alla fall inte i Sverige för här är det miljöhänsyn som har gjort det.

    Den mängd tiomersal som användes cirka 25 mikrogram kvicksilver var i sprutan ca 50-1000 gånger lägre.

    • Länken jag angav (jag tvivlar på att fattiga länder helt fasat ut det):

     ”In the U.S., the only exceptions……Several vaccines that are not routinely recommended for young children do contain thiomersal…Outside North America and Europe, many vaccines contain thiomersal…”

     ”Skandaler”, dvs. kritik från allmänheten gjorde att den nästan (kanske helt) eliminerats inom EU.

     ”Its use as a vaccine preservative was controversial, and it was phased out ….in response to popular fears.[4] …”

     • 2012 var några år sedan så de kan ha ändrats. Sedan är en dos vaccin en mycket liten mängd där kvicksilvret är i ännu mindre mängder.

      Detta är något jag aldrig får er på vaken.se att fatta men så går det ibland när man kommer med något sant som de flesta kan förstå men inte alla.

     • Liten mängd. Vem påstår det? När Mike Adams testade mängden kvicksilver i en dos influensavaccin var mängden 25000 gånger max tillåtna mängden kvicksilver i dricksvattnet. Om en dos är 5 ml så skulle den dosen utblandad i ett glas dricksvatten på 2,5 dl motsvara att vattnet innehöll 500 gr tilllåten mängd kvicksilver. Skulle du dricka detta glas med vatten?
      Mike Adams är en miljöengagerad kille som driver sajten Narural News.
      Här är stället jag hämtade fakta ifrån. http://newsvoice.se/2014/06/03/mike-adams-testade-influensavaccin-25-000-hogre-halt-kvicksilver-an-vad-som-tillats-i-dricksvatten/

     • 25000 gånger!! Tala om att analysera åt skogen. Jag är kemist och detta är en osannolik analys. Med okunskap går man ju på riktig vansinniga saker som detta.

      Vi ska ta det ordentligt kunskapsmässig så alla får sig en lektion.

      Gränsen för kvicksilver i vatten enligt EMA är 0,002 mg/L (mikrogram per liter) i den vaccin som man påstått att man har analysera finns 45 mikrogram per 0,5 mL (milliliter)

      En liter är 1000 milliliter och 0,5 mL är 2000 gånger mindre så 45 mikrogram måste multipliceras med 2000 gånger för att kunna jämföras med vattnets kvicksilvergräns och 2000 x 45 mikrogram är 0,09 mg och det blir då 0,09 mg/L som är 45 gånger mer än i vattnet.

      25000 gånger är alltså så osannolikt att bara de som har noll kunskaper går på det.

      Riktig vad Natural News Forensic Food Lab har analyserat är en gåta.

      Jag är inte ensam om min undringar. Så här avslutar en vetenskapsanalys Mike Adams analys:

      No, you’d have to be stupid (or at least ignorant of actual vaccine science, which is not necessarily the same thing) to believe anything Mike Adams has to say about vaccines or that he is not antivaccine.

     • HM
      Förut jobbade du i IT världen och visste allt om den.
      Och nu är du kemist…
      Du råkar inte vara astronaut också???

     • Jag är utbilda kemist och lärt mig IT på det jobbet och har jobbat inom IT i ca 25 år. Jag har också skrivit ett labsystem.

      Astronaut anser jag att du skojar om då få svenskar är det.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här