Robert F. Kennedy Jr. gick igår ut offentligt med budskapet att det är dags för en massiv och fredlig civil olydnad i världen för att stoppa ovetenskapligt grundade och hälsoskadliga massvaccinationer samt verkningslös lockdown. Motståndet mot totalitär kontroll har intensifierats i och med att barn och ungdomar nu är industrins mål för massvaccination.

Kennedy ansluter sig till samma linje som senator Rand Paul uttryckte tidigare i augusti. Nu är det civil olydnad som gäller. Rand Paul säger att de inte kan arrestera oss alla.

“No-one should follow the CDC’s anti-science mask mandates,” Paul pleaded in a video posted to Twitter. “They can’t arrest all of us. They can’t keep all of your kids home from school. They can’t keep every government building closed…”

Kennedys ord signalerar också hur allvarlig situationen blivit, särskilt med tanke på att läkemedelsindustrin med stor intensitet samarbetar med industrifronten WHO, karriärsugna politiker och annonsörstyrda massmedier för att komma åt barnen.

Detta signalerar en ny nivå av motstånd som är nödvändig. Vetenskapen visar att vaccinet inte har någon positiv inverkan på den totala dödligheten, men sätter samtidigt unga åldersgrupper i fara. Det visar att det är tydligt att det inte handlar om hälsa. Det handlar om kontroll, förklarar Kennedy.

“A healthy Child has a zero risk from this disease. And yet the risk from the vaccine is very high.”

Från Kennedys framförande:

“De har kommit ut och gjort mycket tydligt för allmänheten att det här handlar om makt, det handlar om att ta makt, om att tvinga den på oss andra och att införa en totalitarism av ett slag som mänskligheten aldrig tidigare har upplevt.”

Läs mer på newsvoice.se

2 KOMMENTARER

  1. Ja fredligt motstånd som Vita rosen med Sophie Scholl gjorde med sina vänner under andra världskriget!

    Thank you MR Robert Kennedy Jr for your good job

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här