Familjen de Garay från Ohio vittnar om allvarliga hälsoproblem för dottern Maddie efter att hon injicerats med Pfizers covidvaccin i en klinisk studie och problem att få vård för dotterns vaccinskador inom vården.

Idag kan hon varken gå eller äta själv, men trots att hon tidigare varit fullt frisk fysiskt och psykiskt har läkare bland annat menat att hennes skador beror på att hon blivit plötsligt mentalt sjuk.

Den 28 juni 2021 höll senator Wisconsins republikanske senator Ron Johnson en presskonferens med familjer som drabbats av allvarliga hälsoproblem efter att ha tagit något av covidvaccinen och vittnat om att de inte blir trodda på inom vården. Fem familjer från olika delar av USA deltog i presskonferensen i Milwaukee, Wisconsin. Bland annat Stephanie de Garay vittnar om hur hennes 12-åriga dotter Maddie drabbats av mycket allvarliga hälsoproblem efter att ha deltagit i en klinisk studie för Pfizer under december 2020 och januari 2021.

Alla våra tre barn deltog i studien och vi var glada att göra det för att hjälpa samhället att återgå till det normala, berättar modern Stephanie med sprucken röst.

Hon vittnar om att Maddie var hon en hälsosam 12-åring som fick bra betyg och hade mycket energi fram tills att hon fick den andra dosen av Pfizers covidvaccin Comirnaty. Idag sitter hon i rullstol med allvarliga hälsoproblem. Stephanie berättar att Maddie kände smärta direkt efter att ha tagit den andra dosen och inom 24 timmar hade smärtan spridit sig till magen och bröstet.

Läs mer på nyadagbladet.se, Mamman om dotterns vaccinskador: “Vi blir inte trodda”