Vaccinationsindustrin tillskrev sig själva äran att ha reducerat de stora farsoterna i världen. Men i själva verket har vaccinationsindustrin fört allmänheten och det medicinska samhället bakom ljuset genom smart lobbyism. De världsomfattande vaccinationsprogrammen startade efter att farsoterna nästan försvunnit.

Följande diagram gör att hela hysterin som omgärdar vaccinationer framträder i ett nytt ljus. Det är i vaccinationsindustrins företrädare som måste förklara sig. När studenter inom skolmedicin lär sig om vaccin visas endast beskärda grafer enligt obekräftade uppgifter. Endast slutet på graferna redovisas (t.h.) och då framstår det som om att vaccin skapat färre dödsfall och insjuknanden. På samma sätt har beskärda grafer publicerats i media under decennier.

Den vilseledande föreställningen om vaccinens förträfflighet har sedan spridits över hela världen. Resten är historia. Det finns anledning att återkomma till denna forskning och dess konsekvenser på vår syn på läkemedelsindustrins egentliga uppsåt och förmåga att påverka folkhälsan i världen

De världsomfattande vaccinationsprogrammen startade efter att farsoterna nästan försvunnit

Säsongsinfluensa, USA:

Mässling, Kanada:

Dödsfall i mässling, England:

Dödsfall i kikhosta, USA:

Dödsfall i kikhosta, England:

Scharlakansfeber, USA:

Skörbjugg och mässling jämförs, England:

Skörbjugg och kikhosta jämförs, England:

Dödsfall i tuberkulos, Kanada:

Dödsfall i tuberkulos, USA:

Dödsfall i tuberkulos, Nya Zeeland:

 

Sammanställning: Raymond Obomsawin M.Sc., Ph.D

Text: Torbjörn Sassersson

Originalartikel

torbjornsassersson.com

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här