• Sågar konceptet med amerikansk världsregering: ”Bara ett sätt att rättfärdiga diktatur över folk och länder”
 • Ryssland vill ersätta den nya världsordningen med suveräna stater, frihandel och internationell rätt
 • USA-eliten har ”global kontroll över massmedia” konstaterar Putin

Den 24 oktober talade Rysslands president Vladimir Putin vid debattklubben Valdai i Sochi. I sitt tal varnade Putin för att den USA-kontrollerade nya världsordningen, som gällt efter kalla kriget, nu är på väg att nå sitt slut. Istället för global världsregering uppmanade den ryske ledaren USA:s finansiella och politiska eliter att respektera FN och internationell rätt – för att undvika att världen störtas in i kaos.

Hela utskriften av talet kan läsas på Fria Tider, Så ska Putin sätta stopp för den nya världsordningen

5 KOMMENTARER

 1. Jag har svårt att tänka mig att Ryssland och Putin är emot NWO. Illuminatieliten hade Ryssland i ett järngrepp under kommunismen. I så fall har de vid något tillfälle de senaste decennierna tappat greppet om Ryssland, vilket känns mindre troligt. Det är nog snarare så att det tillåts lite ”contolled opposition” som en show för folket.

  • Putin går ut med att om inte USA berättar vad som föregår så kommer Putin själv göra det. Har USA haft Ryssland i järnhand så är det något som har förändrat det nu, annars hade inte Putin höllt på som han gjort. Det finns säkert en egen vinning någonstans i det hela för han oxå. Så länge dem går ut med det påett sådant sätt så många människor ser och hör det, är bara bra för oss…

 2. Jag har också svårt att tro på det. Hans tal verkade se IS och terrorism som ett eget hot som USA, China och Ryssland skulle motarbeta. Själva har jag svårt att tro att IS inte skulle styras direkt från USA fortfarande och att det bar är snack. Putin är helt klart intressant. Hoppas att han visar sig gå sitt eget spår och att hans oro över USA driver honom till att ta fram än större sanningar.

  • Han försöker nog nå fram till en bred grupp av människor som inte självklart är med på noterna om han skulle diskutera som på alternativa websidor. Det ökar chansen att väcka anklang inom etablissemanget.
   Västs enda motmedel är att försöka tiga ihjäl det. Även om det är sant att Usa är på båda sidor (vilket jag instämmer i)skulle det kanske slå tillbaka mot honom genom att etablissemanget fick möjlighet att sätta på honom foliehatten.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här