Pakistans oppositionsledare Benazir Bhutto mördades 27 December av två skott strax efter ett politiskt möte i Rawalpindi, en modig kvinna med politisk kraft och ambitionen att finna terrorismens finansiärer.

Massmedia går ut med att B.Bhutto blev mördad av Al-Qaida utan några egentliga bevis. Det första som ska göras i alla brottsutredningar är att svara på frågan: Vem eller vilka tjänade på detta (mordet)?
Benazir Bhutto var ett hot mot inte bara den sittande regimen, utan även mot administrationerna i London och Washington. Hon satt inne med information om att Bin Laden var mördad och detta finns på ett inspelat tal av henne som för någon dag sedan var utlagt på Google Video. 2 min 15 sec in nämner hon vem som varit inblandad i mordet på Usama Bin Laden. David Frost intervjuar Benazir Bhutto.

Kriget mot terrorismen har helt andra syften än de som massmedia har talat om för oss. Västliga Säkerhetstjänster tillsammans med bland annat ISI ( Pakistanska Säkerhetstjänsten ) ligger bakom finansieringen av , bland annat av Al Quaida och andra grupper. Finansieringen sker med hjälp av narkotikapengar där CIA är högst involverat och så har varit under många årtionden. Cia:s roll i knarksmugglingen är väldokumenterad och här är en av dom senaste nyheterna. CIA – plan får nödlanda i Mexiko med fyra ton narkotika.

Till och med Hillary Clinton och John Edwards tvivlar på att mordet var regisserat av Al Quiada. Lite av det kan du läsa här, men som vanligt tar inte mainstream – media någon större notis. Arikel – Prisonplanet dec 2007

Mainstream-media har under årens lopp, efter 11-septemberattentatet, matats med falska uttalanden av Usama Bin Laden och Al Quaida och man har svalt betet med hull och hår utan att ifrågasätta källan. Information som kommer direkt från Säkerhetstjänster som är inblandade i finansiering av Terrorristorganisationer och Knarksmuggling. Frågan är om inte Ägarna till mainstream-media också är inblandade i det här dubbelspelet. Denna fråga kanske är svår att ta till sig för vanligt folk , men går man igenom deltagarlistorna i Bilderberggruppen under dom senaste årtiondena så ser man att personer som är med kommer bland annat från Säkerhetstjänster tillsammans med dom stora Mediemogulerna.

Vem eller vilka tjänar på mordet på Benazir Bhutto och kriget mot terrorismen?
Vem eller vilka tjänade på händelserna den 11 september 2001?
Vem eller vilka styr och kontrollerar säkerhetstjänsterna?

Benazir Bhutto var ett hot mot den sittande regimen i Pakistan och mot administrationer i Väst som samarbetar med Pakistan i Kriget mot Terrorismen.

Källor och analyser:

Analys av vilka som ligger bakom mordet på B.Bhutto. – BBC censurerar Benazir Bhutto:Bin Laden mördad av 9/11 finansiär.

Webster Tarpley – BBC censurerar Benazir Bhutto

UUAA-Radio om mordet på Benazir Bhutto