Massmedia klarar inte längre av att ignorera den ökande medvetenheten som grupper som Vaken sprider. Förra veckan så var det dags att återigen smutskasta Vaken.

Ett utdrag ur Daniel Olssons artikel i Göteborgsposten publicerad den 17:e Juli i år.

”Michael Weiner, en annan högerkonservativ kommentator i USA, uteslöt nyligen inte möjligheten att ”våra kära vänner i mellanöstern kokade ihop detta i ett laboratorium i en grotta och tog det till Mexiko medvetna om att vår inkompetenta regering inte skulle skydda oss från epidemin tack vare våra öppna gränser”.
Inte heller de svenska konspirationsteoretikerna ligger på latsidan. Hemsidor som vaken.se varnar oss redan nu för vaccinationskampanjen eftersom vaccineringen kan bära med sig gifter som ska reducera världens befolkning.

Samma hemsida konstaterar att personer ur Astra Zenecas ledning närvarade vid årets Bilderbergmöte tillsammans med världens politiska och ekonomiska elit.
’Planen att skapa och styra EU var deras, samt de ekonomiska kriserna, krigen, de stigande oljepriserna och nu en global pandemi?’, frågar sig en artikelskribent.

Idéhistorikern Sofia Åkerblom har forskat kring konspirationsteorier vid Umeå universitet. Enligt henne kan det finnas psykologiska förklaringar till många av teorierna. Vi människor har helt enkelt väldigt svårt att acceptera att saker bara sker av en slump. Särskilt stora händelser.
– När det sker händelser som påverkar många människor väldigt starkt vill vi gärna ha någon förklaring till varför det händer och vill gärna inte tro att det bara är slumpen, säger hon.”

Kommentar från vaken.se

Nej, det är inte som Daniel Olsson eller Sofia Åkerblom menar, allt händer inte av en slump, det är inte en slump att byggnad sju rasade på sju sekunder, det är inte en slump att makteliten möts varje år för att planera världens agenda utan att massmedia visar något intresse, det är inte heller en slump att höga politiker i regel tillhör hemliga sällskap. George Bush och John Kerry tillhör Skull and Bones medan Tony Blair och Bill Clinton är frimurare, listan kan göras mycket längre. Angående svininfluensan så är Vakens information långt mer viktig och intressant än massmedias eviga skrämselpropaganda. Vi tackar ändå Göteborgs-Posten för att ha lockat besökare till Vakens hemsida och önskar dessa nya besökare välkomna till en plats där sanning och inte propaganda presenteras.

Länk till artikeln: http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=130&a=506847

Slumpteoretiker från Göteborgs-Posten smutskastar Vaken

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här