Jag vill passa på att tacka alla som brinner för att sprida kunskapen och som gjort det möjligt för många svenskar att vakna upp till vad som händer i världen. Under november så har vaken.se haft hela 73 715 unika besökare och i snitt 4217 besökare per dag! För alla er som ännu inte har hittat sätt att bidra till kunskapsspridningen så vill jag nu uppmana er till att börja agera.

Det behövs många som kan anordna manifestationer, besöka evenemang, festivaler, bokmässor m.m och dela ut flygblad.

Vaken.se behöver dessutom fler drivande personer som kan genomföra egna projekt som bildredigering, översättning, skapande av informationsblad, programmering, systemadministration m.m.

Till alla som inte har möjlighet att själva agera – Bli finansiär för Vaken.se och de ideella krafter som arbetar med att driva Vaken.se!

Tack för att ni finns!
Mikael Cromsjö

[Hur kan jag finansiera arbetet?] [Hur kan jag aktivera mig?] [Hur blir jag aktiv i Vaken.se?]

vakenmanifestet.se

Vaken.se når nya höjder!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här