Bedrägliga köttleverantörer använder köttrester från muskler och bokstavligen limmar ihop dem för att få dem att se ut som premiumbitar, för att sedan sälja dem till höga priser till intet ont anande konsumenter. Dessa konsumenter sväljer det giftiga köttet, om de ens kan tugga det, och blir sjuka. Detta är giftigt lim som används för att binda ihop delar av djuret som de flesta aldrig skulle köpa eller äta. Överraskning, överraskning. Välkommen till Big Food i Amerika, där allt handlar om pengar och aldrig om konsumentens hälsa.

De falska bifftillverkarna kallar köttlimmet för ett ”speciellt enzym” medan de bär skyddsmasker för att undvika att andas in ångorna från det giftiga limmet. En av dessa falska bifftillverkare fångades på video när han berättade för en intresserad person att det är farligt och sa: ”Andas inte in det där” när han spred det giftiga enzympulvret på muskelvävnadsbitar från djurkadaver.

Falska bifftillverkare borde stämmas, åtalas och tvingas lägga ner sina verksamheter för gott, men FDA i Amerika är så korrupt att de förmodligen också är ”inblandade”

Det giftiga pulvret kallas transglutaminasenzym och tillverkas genom att odla bakterier samt från ett koaguleringsmedel från blodet hos djur, vilket får blodet att koagulera. Så, får människor som äter detta köttlim blodproppar? Ingen forskning har gjorts om detta eftersom FDA inte bryr sig. Så länge det gör köttindustrin mer pengar är det allt som spelar roll i USA. ”Köttlim, det är vad som står på menyn!”

Detta köttlim används inte bara för nötkött – det blandas även in i delar av fläsk, lamm, fisk och kyckling. Kombinera detta med spikproteiner som nu produceras i djur som injiceras med mRNA-vaccin, och vi har en hälsokatastrof för alla som äter konventionellt kött.

Tack vare Alliance for Natural Health-USA (ANH-USA) har den mörka sanningen bakom ”köttlim” avslöjats, vilket väcker allvarliga frågor om bedrägeri och toxicitet kopplat till denna vilseledande praxis. För övrigt är köttlim förbjudet i Europa. Naturligtvis klassar FDA det som GRAS, vilket står för ”generally regarded as safe” (generellt ansedd som säker), trots att det inte är det.

ANH-USA har slagit larm om farorna med köttlim och betonat enzymets giftiga natur. Köttlim tillverkas inte bara av blodplasma från grisar och kor, utan utgör även betydande hälsorisker för konsumenterna. Enzymet är så giftigt att arbetare som hanterar det måste bära masker för att undvika inandning.

Dessutom bidrar den vilseledande märkningen av köttprodukter som skapats med lim till ytterligare oro. Medan stormarknader är skyldiga att märka sådana produkter vagt som ”bildade av bitar av hel muskelkött,” serverar restaurangbranschen ofta limmade biffar utan att informera kunderna.

Konsekvenserna av att konsumera limmat kött går bortom bedrägeri. Patogener som finns på ytan av olika köttbitar kan kontaminera hela den limmade biffen, vilket ökar risken för matburna sjukdomar. Dessutom kan individer utveckla immunreaktivitet mot köttlim, vilket potentiellt kan utlösa autoimmuna sjukdomar.

När den nya administrationen under Trump och RFK Jr. förbereder sig för att ta över i januari, behövs omedelbara åtgärder för att ta itu med denna bedrägliga och farliga praxis. Det är avgörande att åtgärder vidtas för att stoppa användningen av köttlim och skydda konsumenterna från riskerna kopplade till dess konsumtion.

Håll dig informerad, var vaksam och kräv transparens i livsmedelsindustrin för att säkerställa säkerheten och integriteten i maten på din tallrik. Det är dags att sätta stopp för köttlimbedrägeriet nu.

naturalnews.com, Stora köttleverantörer i USA avslöjade med att använda lim på kött för att sätta ihop rester och bedrägligt sälja dem som premiumbitar

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här