Elektromagnetiska fält kan skada eller läka beroende på frekvens styrka eller den tid som exponeringen pågår. Det menar ryska läkare som använder tekniken dagligen på sjukhusen sedan 1970-talet. Ryska forskare och läkare har sedan lång tid haft kunskap om de skadliga effekterna av vad som i västvärlden ansetts som låga nivåer av elektromagnetisk strålning.

Östeuropa har haft gränsvärden för mikrovågsstrålning sedan 1960-talet som är hundratals gånger lägre än de som i dag gäller i västvärlden, vilka endast bygger på föreställningen att strålningen inte är skadlig så länge den inte är så hög att den värmer upp dig med en grad.

Ryssland har gjort energimedicin till en nationell specialitet och forskare har utvecklat olika tekniker och apparater alltsedan 1970-talet. En av pionjärerna på området är neurologen Yuri Khodlolv, chef vid Institute of Higher Nervous System i Moskva, där forskning på området bedrivits sedan 1966.

”Vi kan både läka allting och orsaka all möjlig skada med magnetfält, beroende på frekvens och styrka”, sade han till Jean-Pierre Lantin.

Läs mer på newsvoice.se, Elektromagnetiska fält som kan hela och som kan döda

3 KOMMENTARER

    • Forskning behöver upprepas av oberoende parter och forskarkarriärer idag gynnas enligt en experts föredrag ofta av att INTE upprepa och kontrollera andras forskning. Det drabbar även bra forskning eftersom den inte får den uppmärksamhet den borde få.

  1. Den trådlösa tekniken-myntet har en förskräckande baksida – och då särskilt för barn och tonåringar – som jag upplever det. Ingående i sak om vad jag grundar det på här.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här