Den Nato-vänlige globalisten Carl Bildt, medlem i maktnätverken Trilaterala kommissionen och Bilderberggruppen, samt återkommande deltagare på World Economic Forums sammankomster, kan enligt källor komma att bli Sveriges nästa utrikesminister.

Moderaterna vill enligt uppgifter helst av allt bilda en regering som endast består av dem själva och Kristdemokraterna – med stöd från Liberalerna och Sverigedemokraterna. Oavsett om Liberalerna eller Sverigedemokraterna kommer att ingå i en faktiskt regeringsbildning och få ministerposter bedöms det som mycket sannolikt att posten som utrikesminister går till Moderaterna – och där pekas Carl Bildt ut som en trolig kandidat, enligt källor till bland annat Aftonbladet.

Carl Bildt, som tidigare varit såväl svensk statsminister som utrikesminister, är kanske den svenske toppolitiker som mest flitigt deltagit i globalistiska sammankomster och nätverk – han är bland annat vice ordförande för den europeiska grenen av Trilaterala kommissionen – en av de mest inflytelserika tankesmedjorna i världen.

Läs mer på nyadagbladet.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här