En nyligen genomförd studie, som analyserade register från över fem miljoner barn, avslöjade att de som fick antingen AstraZeneca- eller Pfizer-BioNTech-vaccinet mot covid-19 löpte en ökad risk för epilepsi och blindtarmsinflammation. Dessutom visade mottagare av Pfizer-vaccinet högre sannolikhet för demyeliniserande sjukdom och hjärtinflammation.

Dr. Anthony Fauci, den tidigare direktören för National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), rekommenderade snabbt covid-19-vacciner för barn i USA. I Storbritannien började Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) distribuera vaccinerna till barn så snart de kunde godkännas.

När dessa så kallade vacciner blev tillgängliga för yngre åldersgrupper betonade folkhälsomyndigheterna vikten av att vaccinera barn, inte bara för att skydda deras hälsa utan också för att bidra till en bredare samhällsimmunitet mot covid-19. Dr. Faucis rekommendationer upprepades av ”experterna” vid Centers for Disease Control and Prevention (CDC) och Världshälsoorganisationen (WHO), som stödde covid-19-vaccination för barn så unga som sex månader.

Idag har CDC inkluderat covid-19-vaccinerna i barnens vaccinationsschema, tillsammans med över 70 doser som finns i olika kombinationsvacciner som nu misstänks vara delaktiga i den epidemi av kroniska sjukdomar som härjar bland amerikanska barn.

Covidvaccin ökar bördan av kroniska sjukdomar hos barn och ökar antalet sjukhusvistelser

Studien, ledd av Dr. Julia Hippisley-Cox, professor i klinisk epidemiologi vid University of Oxford, undersökte en nationell databas som inkluderade data om covid-19-vaccinationsstatus, dödlighet, sjukhusintagningar och infektioner. Forskarteamet sökte efter ett samband mellan COVID-19-vaccinerna (AstraZeneca, Pfizer och Moderna) och olika utfall, inklusive myokardit.

Studien undersökte data fram till den 7 augusti 2022 och omfattade en population på nästan 5,2 miljoner barn, inklusive 1,8 miljoner i åldern 5 till 11 och 3,3 miljoner i åldern 12 till 17. I sin primära analys fann forskarna förhöjda risker bland 12- till 17-åringar som fick Pfizer-vaccinet, inklusive en ökad risk för myokardit och sjukhusvistelse med epilepsi efter både första och andra dosen. Kvinnor i denna åldersgrupp var också mer benägna att drabbas av demyeliniserande sjukdom efter den andra dosen. Dessutom hade kvinnor som fick AstraZeneca-vaccinet en avsevärt högre risk för sjukhusvistelse med epilepsi och blindtarmsinflammation. Data om Moderna-vaccinet var ofullständiga eftersom vaccinet inte distribuerades i stor utsträckning till barn i Storbritannien.

I en sekundär analys som jämförde vaccinerade barn med ovaccinerade barn, noterades en ökning av sjukhusvistelser för vaccinerade barn i åldern 12 till 17 år. Dessa sjukhusvistelser inkluderade epilepsi, svår allergisk chock och blindtarmsinflammation, allt tillskrivet Pfizers covid-19-vacciner.

Studieförfattarna rekommenderar fortfarande covid-19-vacciner för barn, trots att de inte skyddar dem och ökar antalet sjukhusvistelser

Författarna till studien hade tidigare tjänstgjort i olika brittiska och skotska regeringsrådgivningsgrupper för COVID-19 som rekommenderade COVID-19-vacciner för barn. Författarna, finansierade av National Institutes of Health, har också ekonomiska band till Moderna och AstraZeneca.

Detta kan vara anledningen till att författarna gav en förbryllande slutsats till studiens resultat. Författarna sa att deras fynd ”stöder en gynnsam säkerhetsprofil för COVID-19-vaccination med mRNA-vacciner hos barn och unga i åldrarna 5-17 år.” Denna hånfullt farliga slutsats borde äventyra alla deras karriärer, med tanke på att studien fann en ökning av sjukhusvistelser på grund av covid-19-vaccinerna. Huvudförfattaren, Dr. Julia Hippisley-Cox, kommenterade inte studien.

Udi Qimron, professor vid Tel Avivs universitets avdelning för klinisk mikrobiologi och immunologi, sade att författarna felaktigt tonade ner riskerna med vaccinerna. ”Det är oroande att respekterade vetenskapliga plattformar används för att dölja misstag och felaktigheter, särskilt tvång och enormt samhällstryck att vaccinera små barn. Detta borde aldrig ha gjorts,” sade Qimron. ”Det är nedslående att se vetenskapliga tidskrifter samarbeta med sådana metoder, vilket undergräver allmänhetens förtroende för vetenskaplig forskning, särskilt när det gäller barns hälsa och säkerhet.”

naturalnews.com, Studie visar ökad risk för epilepsi, svår allergisk chock, myokardit och blindtarmsinflammation hos barn som fått covidvaccin

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här