Studier: 10 000-tals britter dör av coronavirusrestriktioner

del av Agenda 2030 Mikki Willis historiska demonstrationen coronalabyrinten brittiska liv munskydd på restaurang Max åtta personer coronakris

Tusentals britter som drabbas av hjärtinfarkt och stroke dör i hemmet för att de inte kan få vård. En studie visar att 75 000 personer förväntas dö till följd av coronavirusrestriktioner. Premiär Boris Johnson meddelade i förra veckan att nya stränga restriktioner ska införas i Storbritannien.

Stanna-hemma-restriktioner får många människor som lider av allvarliga medicinska tillstånd att undvika sjukhus, enligt undersökningen, som publicerades i journalen Heart Medical. Dödsfall från hjärtsjukdomar i hemmet ökade med 35% från mars till juli, vilket resulterade i 2279 fler dödsfall i genomsnitt de senaste sex åren. Samtidigt sjönk hjärt- och stroke-dödsfall på sjukhus med cirka 1400 under samma period, vilket tyder på att vissa som valde att stanna hemma skulle ha dött i alla fall även om de hade varit på sjukhus, skriver RT. Siffrorna visar att mellan 2 mars och 30 juni dog varje dag 17 personer i onödan av hjärtinfarkt, enligt Daily Mail.

Läs mer på newsvoice.se, Studier: 10 000-tals britter dör av coronavirusrestriktioner

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here