Även om galenskapens pandemin med covid-19 inte är över, lanserar världshälsotjänstemän och Big Pharma, tillsammans med sina vänner i massmedia, nu sitt nästa skrämselprogram – apkoppor. En del människor i USA redan kallar det ”Money Pox”, eftersom det sannolikt kommer att åtföljas av tiotals miljarder skattebetalda dollar till vaccinforskning och produktion. Rolf Gustafson, som är docent i infektionssjukdomar, säger att risken för en ny epidemi är låg och han uppmanar människor att hålla sig lugna. ”– Jag tycker att vi ska tagga ner lite, för att prata ren svenska,” säger han i Morgonstudion. Enligt Rolf Gustafson sker det med jämna mellanrum mindre lokala utbrott av apkoppor. Vanligen återfinns sjukdomen i centrala och västra Afrikas tropiska regnskogar. ”– Då handlar det kanske om ett tiotal eller hundratal fall som sakta ebbar ut”, säger han. I jämförelse med covid-19 ses apkoppor som mindre smittsam men oron är trotts detta stor för att större utbrott ska komma. Risken för att något sådant skulle kunna ske är enligt Gustafson låg då det krävs nära kontakt för att transmission ska ske. ”– Det är väldigt svårt att tro att det här kommer att bli ett utbrott. Vi kommer säkert att hitta några ytterligare fall i Sverige, men jag tror inte att det blir någon epidemi på något sätt. Det finns inget som talar för det i dagsläget, säger Gustafson.”

Danmark axlar manteln att starta 3:e världskriget
Statsminister Mette Frederiksens regering är uppenbarligen angelägna om att hjälpa till att starta tredje världskriget och de gör sitt bästa för att göra det möjligt. Även om det inte är premiärministerns exakta ord, utgör regeringens senaste handlingar en allvarlig fara för freden i Europa och banar väg till tredje världskriget. På begäran av Pentagon skickar den danska försvarsmakten långdistans sjömålsmissiler till Ukraina. Dessa kustförsvarsmissiler, kända som ”Harpoons” kan äventyra ryska fartyg i norra Svarta havet. Harpoon-missilen kan också attackera kust-, hamn- och landmål som försvarsplatser vid stränder, hamn- och industrianläggningar samt fartyg i hamn. ”Jag är Danmark särskilt tacksam, som idag meddelade att det kommer att tillhandahålla en Harpoon-avfyrare och missiler för att hjälpa Ukraina att försvara sin kust”, sade den amerikanska försvarsministern, Lloyd Austin, efter ett möte med Nato och Ukrainas försvarstjänstemän. Rysslands president Vladimir Putin har varnat Nato-länderna för att agera i kriget mot Ukraina, och han har hotat med att utvidga kriget om Nato skulle ingripa. Trots detta lyssnar inte Nato utan skickar tunga vapen till Ukraina i strid med Nato-stadgan eftersom Ukraina inte är medlem i Nato. Ukraina inledde kriget med Ryssland 2014 när en etnisk rensning inleddes mot de rysktalande minoriteterna som bodde i Ukraina.

WEF stöder korståg mot Ryssland
Under veckan pågår World Economic Forum 2022 i Davos, Schweiz. Ukraina är ett stort ämne och president Vladimir Zelenskyj talade via en videolänk där han uppmanade till total ekonomisk krigföring mot Ryssland. WEF-publiken bestående av internationella- och företagsledare applåderade i stöd för detta korståg mot Ryssland. Låt oss fundera på det här. En total ekonomisk krigföring mot Ryssland innebär att man förstör de globala energimarknaderna och ekonomin. Detta kommer att kasta hundratals miljoner människor in i fattigdom. Ett märkligt beteende när WEF hävdar att målet är att bygga upp den globala ekonomin. Ändå stöder WEF det korståg som helt klart kommer att förstöra den globala ekonomin och döda miljontals människor. Zelenskyjs ord är skrämmande eftersom de i grund och botten är en uppmaning till ekonomisk krigföring mot mänskligheten, särskilt fattiga och färgade. Kanske kan vi till och med kan dra slutsatsen att detta är en form av ”vit överhöghet”, vilket inte är så långsökt eftersom Ukraina har en stark pro-nazistisk rörelse. Vi befinner oss i ett historiskt ögonblick. I stället för att föreslå lösningar för fred är västerländska ledare och den ukrainska ledaren fast beslutna att göra allt för att göra situationen ännu värre. ”Kriget i Ukraina är verkligen en vändpunkt i historien”, säger Klaus Schwab grundare och ordförande för World Economic Forum. ”Det kommer att omforma vårt politiska och vårt ekonomiska landskap under de kommande åren.”

Pfizers vd ser oändliga covid-vågor och megavinster
Pfizers VD Albert Bourla varnar för att se lättvindigt på covid-19 kommer att leda till ”konstanta vågor” av covid-varianter och många dödsfall under 2022 och 2023. Vad är hans lösning? Att köpa fler av Pfizers experimentella covid-vacciner och se till att alla får en regelbunden booster. Han tror inte att kroppens naturliga immunitet är verksam. ” – Det som oroar mig är självsäkerheten. Jag känner att när jag diskuterar covid med mina vänner är folk redo att kompromissa och sänka ribban: kanske kan vi acceptera att några fler äldre människor dör,” säger Bourla i en intervju med Financial Times i Davos, Schweiz, där han noterade att få av deltagarna på World Economic Forum var maskerade. Bourla sa att han är upprörd över den amerikanska kongressens misslyckande med att godkänna Bidens begäran om 22,5 miljarder dollar för att finansiera covid-vacciner. Det innebär en stor utebliven vinst för Pfizer. Bourla hoppas att kongressens motstånd kan övervinnas för att säkerställa ytterligare ett år av megavinster för Pfizer. I intervjun missade Bourla att svara för de tiotusentals dödsfall och miljontals skador från Pfizers covid-sprutorna

Video producerad av MEC21 och ThessA i samarbete med vaken.se.

Stötta MEC21 via gofund.me eller buymeacoffee.com/MEC21

Svensk expert om spridningen av apkoppor: ”Vi behöver tagga ner”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här