Ingenting är mer läskigt än smärtan av tandvärk från den minsta smärtan i din tand till ohyggligt smärtsamma värk. Tandtrauma är en tandsjukdom som drabbar människor i alla åldrar från barn till åttaåriga

Tandtrauma är en tandfel med kännetecken av olidlig smärta och grovt formade tänder. Vanliga symtom på tandtrauma inkluderar:

En tand som är sprucken, trasig, lös, malplacerad eller saknas.

En skarp eller grov kant på din tand.

Överdriven blödning från ditt tandkött, läppar, ansikte eller mun.

Svårigheter att röra käken eller munnen.

En förändring i hur dina tänder passar ihop när du stänger munnen.

Symtom på tandtrauma kan göra livet riktigt surt. Föreställ dig att du har en skadad tand vilket innebär en ineffektiv och invalidiserad nervcell i tänderna, den grova och ofullkomliga grova kanten på tanden som kommer att framdriva snedvridning i matvanorna.

Ett vanligt symtom är blödning från tandkött, läppar och mun, vilket ses främst hos vuxna. Det orsakar blodfläckar i måltider och sponsrar till och med munlukt i många fall. Och ett stort symptom som ses hos äldre personer är problem med att röra käken eller munnen, en frustrerande och smärtsam process under processen att tugga måltider. Föreställ dig hur obekvämt det kommer att vara om du inte kan äta en måltid du är förtjust i och du förlorar några av de roliga delarna av ditt liv helt enkelt på grund av ett hälsoproblem som du lätt kan övervinna.

Ett annat symptom är sönderdelningen i käkarnas linjemönster när du stänger munnen. Förutom bara smärtor och blödningar, kommer det att vara fruktansvärt för en persons käke att bli dålig på grund av ett problem som lätt kan botas.

 

Tandtrauma kan orsakas av många orsaker som inkluderar:

Ramlar över; en vanlig orsak till tandtrauma hos barn och idrottare

Blir slagen i ansiktet

Att råka ut för en olycka när du idrottar

Äta något hårt

Ett tandtrauma markerar inte början på att leva ett hemskt liv som tandvårdshandikapp, en handfull lösningar och botemedel kan göras för att utesluta effekten av tandtrauma. Du bör ge dig själv ett sätt att befria dig från onödig smärta och det är därför jag finns här för dig!

Jag är Dr Smile, en elittandläkare och expert på ortodonti. Efter att ha arbetat med många patienter i många år för att lindra smärta och återställa deras tandvård, tror jag verkligen att jag kan hjälpa dig också!

Min erfarenhet sträcker sig från behandling av mindre justeringar av tänder hos vuxna, korsbett, trängsel, luckor, huvudbett, djupa bett, öppna bett och även komplexa sjukdomar som käkfrakturer som kräver otrolig expertis att behandla.

Jag är övertygad om att alla borde kunna le igen; munnar kan repareras och livet kan kännas bättre igen genom att tillämpa biologiska principer för att hjälpa mina patienter.

Att fixa bekväma hängslen och tandvårdshjälpmedel är en walkover om mina kunskaper och jag är ganska säker på att du använder min förmåga att hjälpa din tandsjukdom, bläddra igenom vår hemsida nu och boka din behandling, så kan du le igen!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här