Det är inte lätt att förstå vad som hände i USA om man blivit matad med felaktig eller bristfällig information. Här lite info som kan hjälpa till med förståelse.

Vi ska vara tacksamma för att det amerikanska folket trots riggade förutsättningar lyckats bli informerade nog för att åtminstone välja bort Hillary Clinton. Som någon sa, valet stod mellan två dörrar och bakom den ena visste man vad som fanns och skulle hända.

Nedan en komprimerad förklaring av slumpvis utvald information för alla som inte förstår vad som hände. De flesta svenskar saknar kännedom om denna info då svensk mainstream media är lika korrumperad som i USA.

Första bilden handlar om USAs svåra ekonomiska läge. Full förståelse kräver en längre förklaring med välbelagd bakgrundsfakta men kort kan man säga att hela världen lider av ett dysfunktionellt monetärt system i form av ett Ponzi-bedrägeri baserat på skuld med dollarn i centrum kontrollerad av en dold statsapparat, att USAs arbetslöshet sannolikt ligger kring 20% om inte högre och snart rasar korthuset samman.


'There was movement towards WWIII with Russia': World awaits Trump's future policy on Middle East

5 Questionable Clinton-Related Incidents In 2016

palbergstrom.com, Till alla som inte förstår vad som hände i det amerikanska valet

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här