Tino Sanandaji – Fakta om invandring

Nationalekonomen Tino Sanandaji, PhD, talade för tanke- och handlingssmedjan Den Nya Välfärden under rubriken ”Fakta om invandring”.

6 KOMMENTARER

 1. äntligen har vaken vaknat kring invandringen… detta har vi väntat på. Invandringen är NWO´s trojanska häst mot det Svenska samhället. Genom massimmigration av div folk med lägre utbildning och andra ambitioner än den gemene svensken skall Svenska samhället sänkas till stenålders-nivå.

  Nato har tidigare övat i Norge genom operation Noble Ledger på att slå ned uppror från arga svenskar som fått nog.

  Så ja Invandringen är en scam mycket värre än 11e september och på egen mark. Do your own dilligence

 2. Invandringen är ett redskap eller en byggsten i NWO. I NWO har nationalstaters unika identitet och kultur gradvis suddats ut genom mångkultur som med tiden smälter samman i en ny syntes som blir mer lika oavsett var du befinner dig – dvs nästan samma kultur överallt.

 3. Har läst vaken.se artiklar i flera år och även rekommenderat sidan till olika vänner i min omgivning, men dessa artiklar om ”invandring” och annat rasistiskt skitsnack har gett mig avsmak för sidan. Hade det varit upp till mig hade de olika nationerna försvunnit helt och de gränser som forna kungafamiljer och nuvarande bankirfamiljer skulle även dom försvinna, har levt i sverige i nästan hela mitt liv (kom hit som flykting i ett års ålder) och har alltid betraktat mig som svensk. Detta vi och dom mentalitet måste försvinna och människan måste få chansen att vara just människa, nationen sverige och även resten av världens nationer är inget mer än en uppdelning av människan, rasism och hat föds ur denna uppdelning och jag längtar efter dagen då varje människa oavsett hudfärg, religon och ursprung respekteras och ses som likvärdig. Skäms vaken.se för att ni sprider sån här idioti

  • Naivt var bara förnamnet. Du använder bara nyckelord ifrån västerländska propagandan. tror du på riktigt att invandringen är av god art när gamla sjuka får stå till sidan till förmån för unga män som ljuger om det mesta redan vid dörren till vårat land. När media ljuger på alla fronter och alla läckor tystas och regimkritiker förlöjligas. Du har då verkligen inte lärt dig någonting av all information som funnits på vaken i ”flera år”.

   Men ok är du muslim själv så kan jag förstå att du ser framemot kalifatet sverige.

   Personligen föredrar jag religionsfrihet trygghet för svenska blonda tjejer, midsommar och nubbe med sill. Skolavslutningar med traditionella sånger och en stolthet över att vara svensk med allt vad det innebär. Arbetsamhet ett bra ryckte ute i världen en stolthet över svensk innovation svensk godhet svensk välvilja. Allt detta som dessa som kallas för ensamkommande flyktingbarn utnyttjar till max. Jag är dyngless på invandrare som skriker svennefittor när dom fått allt. Dygnless på att bli kollad snett på av invandrargäng. Dyngless på att se gamla tanter som suttit i månader och stickat vantar och sockar bara för att få dom kastade på backen av snorhyvlar som förväntar sig gratis iphones bil och lägenhet. Dyngless på att höra om Svenska tjejer som blir överfallsvåldtagna som inte ens orkar anmäla det för att dom vet att det inte är lönt. För dessa så kallade barn som begår detta har en frisedel som vi svenskar inte har.

   Du kan fara åt helvette för mina förfäder som byggt detta landet skulle vilja se dig där för att du bidrar till att förstöra det.

  • Kom med lite sakargument istället? Tino presenterar bara faktan från SCB med andra statliga verk.

 4. Problemet med invandringen är att Regeringen som styr media medvetet för en hjärntvättad propaganda ut till folket som leder till att samtliga lider av Stockholmssyndromet. Där har vi problemet, samt att blunda för Islam och deras agenda. De har nämligen en strategi.

  Miljontals samlas just nu i Europa. De döljer sig bland civila, gömmer vapen (Hittades massor med vapen på ett asyl i Sverige) och vet precis varför de är här. Det kallas ”slutstriden”. -De skär långsamt av huvuden och korsfäster folk.

  Allt står i deras bibel Koranen, Hadith, I varje kapitel av Jihad i Sahih Bukhari står det, -Döda de kristna och otrogna, korsfäst dem, ljug till dom, bedra dem. Slå din kvinna, -Koranen kapitel 4:34. Våldta kvinnor -Koranen, kapitel Surah 4:24. De läser inget annat och de slutar aldrig.
  De är i Europa av en enda anledning. -För att kämpa och dö för Kalifatet och skapa en värld utan otrogna.

  Det har varit samtliga muslimers strategi sedan 600 talet. IS/ISIS/Al Qaida etc. är Islam/Koranen som samtliga muslimer stödjer. När de krigar mot varandra handlar det enbart om territorium och makt. De skyller på ”radikala” muslimer, dessa ”radikala” är samtliga muslimers soldater, alla muslimer är inte soldater likaså som att alla Svenskar i Sverige inte är det.

  Sittande regering gör allt i sin makt för att få fler röster så att SD aldrig får mer makt. Samt att USA vill tvinga Sverige in i ett Nato.

  Flera islamiska/muslimska terrorgrupper skapas genom träning i Afghanistan och just dessa unga vältränade afghanska män i sina bästa soldat ålder har Sveriges regeringen och en större del av folket tagit in med öppna armar och generösa plånböcker som de tar/stjäl från oss till att sponsra terroristnätverken, -att sittande regeringen inte åttalas för grovt landsföräderi är och förblir en gåta.

  Säpo borde få mera makt att kunna avsätta en regering som är ett hot mot folkets och landets säkerhet för nu har samtliga avsagt sig ansvaret och kan inte garantera folkets och rikets säkerhet.

  Sveriges militär kan inte få bukt med nåt sånt här.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here