I helgen genomfördes en massiv demonstration i Nederländerna för landets bönder, som den holländska globalistregeringen försöker krossa och beslagta mark ifrån.

En av talarna var den nederländska rättsfilosofen Eva Vlaardingerbroek. Hon skrädde inte orden när hon gick till attack mot ”globalisterna” som enligt henne försöker förstöra hennes land.

Enligt The Gateway Pundit deltog tiotusentals människor i protesterna.

– Vårt land föddes ur motstånd mot tyranni, mot spanskt tyranni. Nu, nästan fem hundra år senare, kämpar vi återigen mot tyranni, mot en korrupt och orättvis regim som stänger ute oliktänkande och driver våra bönder från deras mark. Tidigare kom denna orättvisa från Madrid. Nu kommer den härifrån, från Haag. Och detta är den värsta sortens orättvisa. Vår regering har inlett en attack mot sitt eget folk, mot en av de hårdast arbetande, mest framgångsrika och inspirerande grupperna i landet. Och det är våra bönder och medborgarna i Nederländerna!

Vlaardingerbroek påpekade att nederländska bönder i århundraden har försett miljontals människor över hela världen med mat.

Läs mer på swebbtv.se, Tiotusentals demonstrerade mot klimatbedragarnas tyranni – ”Vi säger nej till globalism!”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här