Tog Germanwings-piloten Andreas Lubitz antidepressiva läkemedel?

  Germanwings

  Germanwings-katastrofen är numer allmänt känt som självmord-massmord, där andrepiloten Andreas Lubitz lugnt flög planet rakt in i bergkedjan i Frankrike.

  Tidningen The Mirror i Storbritannien rapporterar nu att att en föredetta klasskamrat påstår att Germanwings styrmannen Andreas Lubitz ’lidit av utbrändhet och depression’ för några år sedan.

  Han tog för sex år sen en längre paus på 18 månader från sin pilotutbildning och deltog i ett rehabiliteringsprogram på grund av sin depression.

  Sannolikheten att han då blivit ordinerad antidepressiva läkemedel är inte otänkbar. Antidepressiva läkemedel, även kända som SSRI’s, kan utlösa ångestattacker och ge kraftiga illusioner där det blir svårt att förstå vad som är sant och inte runt omkring sig – det är bara att läsa bipacksedeln. I detta fall kan Andreas Lubitz haft svårt att kunna skilja verklighet från dröm och kanske trodde sig sitta i en flygsimulator eller liknande, då han medvetet störtat planet in i en bergsvägg och på kuppen dödat sig själv och 149 andra passagerare och flygpersonal.

  Den sanna anledningen till detta händelse kanske vi aldrig riktigt vår veta, men det vore intressant att få reda på vilka eventuella antidepressiva läkemedel han hade blivit ordinerad.

  Läs också: Forskare varnar för sinneskontrollerande preparat

  Studie: 18 av 20 av världens största läkemedelsföretag involverade i brottslighet

  Läs mer på NaturalNews.com.

  8 KOMMENTARER

  1. Enligt en artikel i Aftonbladet idag så led han av mardrömmar och vaknade ibland skrikande, Detta enligt hans fd. flickvän. Han hade även rasiriutbrott som kunde komma hastigt enl. samma källa.

   ”Relationen mellan Maria och och Andreas tog slut eftersom hon upplevde att han hade svårt att kontrollera sina känslor.– Han kunde prata och plötsligt skrika åt mig. Jag var rädd. En gång stängde han in sig i badrummet en lång tid. På nätterna kunde han vakna och skrika ”vi störtar” eftersom han hade mardrömmar. För andra människor var han bra på att dölja vad han kände, säger Maria. På tidningen Bilds fråga hur sjuk han egentligen var svarar hon – Han har inte pratat så mycket om sin sjukdom, mer än att han fick psykiatrisk hjälp.”

   Enligt Drugwatch så är detta vanliga symptom vid intag av SSRI preparat och dom flesat av oss vet ju att idag så skrivs s.k. ångestdämpande och lyckopiller ut till dom som känner minsta besvär av stress och ångest. Självmords frekvensen höjs avsevärt under intag av SSRI enligt Drugwatch.

   ”Treating depression with antidepressants may improve the condition, but may increase the risk of suicide. Physicians recommend treatment when the clinical need outweighs the risk.”

   drugwatch (dot) com/ssri/suicide

  2. Hela nyhetsdrevet visar på en mörkning av hela affären. En åklagre går ut med data utan att ens en utredning startat. Typisk plantering av missriktande av data. Vad hände med Malaysian airs svarta lådan? Trixande! Hur kan man lita på att denna svarta låda inte manipulerats – förfalskats.
   Vem fanns i passagerarkabinen? Maskinen kunde fjärrstyras och varför tog inte ”tornet” över?
   Italienskt jaktflyg sände MayDay?

   Samtidigt kommer ett franskt lagförslag om att terrorstämpla kommentarsskrivare och sanningssökare.

   • Stämmer nog ganska bra. Ta en läskburk och släng den i en bergväg eller skjut på den så spricker den, men den kastas inte runt flera hundra meter i fragment. Ett flygplan är ett aluminiumrör så det mesta borde ligga i en hög på en bestämd nedslagsplats.

  Lämna ett svar

  Please enter your comment!
  Please enter your name here