Germanwings-katastrofen är numer allmänt känt som självmord-massmord, där andrepiloten Andreas Lubitz lugnt flög planet rakt in i bergkedjan i Frankrike.

Tidningen The Mirror i Storbritannien rapporterar nu att att en föredetta klasskamrat påstår att Germanwings styrmannen Andreas Lubitz ’lidit av utbrändhet och depression’ för några år sedan.

Han tog för sex år sen en längre paus på 18 månader från sin pilotutbildning och deltog i ett rehabiliteringsprogram på grund av sin depression.

Sannolikheten att han då blivit ordinerad antidepressiva läkemedel är inte otänkbar. Antidepressiva läkemedel, även kända som SSRI’s, kan utlösa ångestattacker och ge kraftiga illusioner där det blir svårt att förstå vad som är sant och inte runt omkring sig – det är bara att läsa bipacksedeln. I detta fall kan Andreas Lubitz haft svårt att kunna skilja verklighet från dröm och kanske trodde sig sitta i en flygsimulator eller liknande, då han medvetet störtat planet in i en bergsvägg och på kuppen dödat sig själv och 149 andra passagerare och flygpersonal.

Den sanna anledningen till detta händelse kanske vi aldrig riktigt vår veta, men det vore intressant att få reda på vilka eventuella antidepressiva läkemedel han hade blivit ordinerad.

Läs också: Forskare varnar för sinneskontrollerande preparat

Studie: 18 av 20 av världens största läkemedelsföretag involverade i brottslighet

Läs mer på NaturalNews.com.