Experter drar nu paralleller mellan Justin Trudeaus maktövertagande under ”nödsituationer” och nazisternas maktövertagande i Tyskland 1933. Människorättsgrupper som till exempel Canadian Civil Liberties Association, genomskådade Trudeau för hans avslut av frihet och demokrati. ”Emergencyies Act kan endast åberopas när en situation allvarligt hotar Kanadas regerings förmåga att bevara Kanadas suveränitet, säkerhet och territoriella integritet… Nödlagstiftningen bör inte normaliseras. Det hotar vår demokrati och våra medborgerliga friheter.”

Majoriteten av svenskarna har antikroppar
Andelen svenskar med antikroppar mot coronaviruset är nu uppe i 85 procent, vilket är mer än tillräckligt för att betraktas som ”flockimmunitet”. Folkhälsomyndighetens senaste undersökning av blodprover gjordes under två veckors tid i början av december, detta var innan omikron orsakade en ökning i antalet fall. I gruppen 65-95 år hade cirka 90% antikroppar; I åldersgruppen 20-64 år var siffran 95 procent. De med antikroppar är färre bland barn. I åldrarna mellan 0 och 19 år hade cirka 56% antikroppar mot covid.

Nobelprisvinnande dissident forskare dör vid 89 års ålder
Dr Luc Montagnier, en fransk virolog som 2008 fick Nobelpriset i fysiologi för att ha upptäckt viruset som orsakar aids, dog den 8 februari i Parisförorten Neuilly-sur-Seine. Han blev 89 år gammal. Under det senaste decenniet har Dr Montagniers genialitet setts i hans banbrytande forskning om hur DNA avger elektromagnetisk energi, och hans experiment som visar att vatten har ”minne” från organiskt material. Under den senaste tiden har han varit en ikon för människorättsaktivister, som en frispråkig motståndare till de dödliga covid-vaccinerna. Bara några veckor före sin död sade Montagnier till Luxemburgs parlament: ”Dessa vacciner är gifter. De är inte riktiga vacciner. Som läkare kände jag 21 personer som fick två doser Pfizer-vaccin. De 21 dog av Creutzfeldt-Jakobs sjukdom orsakad av prioner.”

Covid blomstrar i rika länder, gillar inte fattiga länder
Medan Europa och USA under två år har kämpat för att få slut på covid, är sjukdomen fortfarande inte och har aldrig varit ett problem för större delen av Asien och Afrika. Till exempel Pakistan (220 miljoner människor) – 3 000 fall om dagen; de dagliga dödsfallen är i genomsnitt 20 till 40; cirka 40% är färdiginjicerade. Bangladesh (165 miljoner människor) – 7 500 fall om dagen. Dödsfallen har hållit sig stadigt på cirka 30 per dag; 37% är färdiginjicerade. Nigeria (206 miljoner människor) – cirka 50 fall per dag och noll dödsfall; mindre än 3% är färdiginjicerade. Egypten (102 miljoner människor) – 2 200 fall och 50 dödsfall. 28% är färdiginjicerade.

USA och EU distraherar med falsk rysk ”invasion”
En analys av oberoende experter på internationella frågor hos MEC21 har avslöjat en utbredd opinion att den västerländska mediehysterin över den ”ryska invasionen” inte är något annat än ett bedrägeri för att distrahera Amerikas och Europas folk både från deras ekonomisk problem men även misslyckandet med det dödliga covid-19-vaccinet. Som en expert påpekade hade situationen i Ukraina varit lugn från 2016 och fram till november 2021. Men plötsligt återuppstod konflikten mystiskt just när bevisen hopade sig för att covid-vaccinet hade dödat tiotusentals och skadat miljontals fler.

Video producerad av MEC21 och ThessA i samarbete med vaken.se.

Stötta MEC21 via gofund.me eller buymeacoffee.com/MEC21
Fler svenska program på MEC21:s bitchute-kanal

Trudeaus regim kritiseras av människorättsgrupper

1 KOMMENTAR

  1. Hans Dahl skriver
    LÄKARUPPRORET som mycket starkt kritiserar myndigheternas agerande gällande Covid-19. De rapporterar att
    Thomas Linden på socialstyrelsen är den person i Sverige, som formellt utfärdade “rekommendationer” om så kallad “palliativ behandling” och som resulterade i en nio gånger högre rekvisition av opiaten MIDAZOLAM under mars – april 2020 på bland annat äldreboenden. Under denna period sades 4000 ha ha dött “i / med Covid-19

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här