De två riksdagsledamöterna Sofia Arkelsten (M) och Jesper Skalberg Karlsson (M) vill införa tvångsvaccinering i Sverige. Socialutskottet beredde förslaget den 23:e och Riksdagen tar beslut den 4 maj 2017. Förslaget kan nu skapa en folkstorm mot tvångsmedicinering med vacciner levererat av ett av världens mest kriminellt belastade storföretag – GlaxoSmithKline – som gav Sverige narkolepsi.

Eftersom tvångsvaccinering är det samma som tvångsmedicinering bör förslaget betraktas som mycket kontroversiellt i synnerhet efter narkolepsiskandalen som inte lett fram till ökad säkerhet kring riskerna med vacciner. Varken hälsovårdsmyndigheter eller Regeringen har ställt några särskilda krav på industrin att eliminera de kroppsfrämmande tillsatser och restprodukter som finns i vaccin.

Läs mer på newsvoice.se

66 KOMMENTARER

 1. Basta vaccinmotståndare. Om ni bara kan ta fram narkolepsi som negativ händelse under ett århundrande av vaccineringar som räddat och förlängt livet på många vilket bevisas av att medellivslängden ökar i den mesta delen av världen just p.g.a. vaccineringar.
  Det är inte en tvångsvaccinering utan en förmån.

  • HM
   vad gör du på vaken.se och kommenterar emot alla artiklar?
   om du inte tror på något de skriver om så vad gör du här? gå in på aftonbladet.se eller vad du nu hämtar din verklighetsuppfattning ifrån….
   för att vara här krävs en viss medvetenhet…

   • Ta och gå in på aftonbladet.se själv. Jag läser sällan därifrån.

    Vaccin har utrotat en farlig sjukdom vad tycker du om det.

    • Först, vad har smittkoppor med dagens vaccin program att göra?
     Var det verkligen vaccin som utrotade det, vem vet…
     Det jag vet är att dagens vaccin program inte ger dig ett fullständigt skydd för jag har fått alla vacciner och har ändå fått både påssjuka och mässlingen under mina år som jag bodde i Sydamerika. Har även pratat med ett oräkneligt antal personer där nere som varit fullt vaccinerade och ändå fått sjukdomarna…
     Så Whats the point att ta vacciner om det inte funkar. Sverige e kallt o torrt så det är inte land där virus överlever lika lätt som i ett tropiskt land. ..
     Det är därför man inte har lika mycket av dessa barnsjukdomar här. ..
     Ingen av barnsjukdomarna är dödliga om man har ett bra immunförsvar. . Det är grunden till det hela, Immunförsvaret..
     Även influensa dödar ett par tusen i Sverige varje år..
     Sen är det inte bara narkolepsi man får av vacciner utan även automatiskt immuna sjukdomar och autism. Autism är dock mest kopplat till det kvicksiverbaserade tiomersal som togs bort från det svenska vaccin programmet på åttiotalet. I USA kör dom tiomersal därav det höga antalet autism antalet där. Runt 1 av 80 av alla barn.
     Om vacciner nu skulle ge ett garanterat skydd varför tvångsvaccinera? Har du tagit din shot så ska du ju inte kunna bli sjuk ..

     • Bästa John. Att uttrycka sig så är ett bra sätt att visa att man har förlorat en diskussion. Var finns förståelsen. Var finns fakta och var finns viljan om att bidra till en bättre värld.

     • HM, det går inte att ha en diskussion med dig. Som jag sa till dig tidigare så krävs en viss medvetenhet för att förstå artiklar på vaken.se. Din medvetenhet ligger på nivå 1 av 100.
      Du tror på officiella historien om allting, den som berättas i skolan och på nyheterna och aftonbladet.se.
      Surfa vidare där istället, där hittar du likasinnade…
      Sen om några år kanske du har utvecklats och är mogen för verkligheten…
      Finns faktiskt en ny sida som har öppnats som skulle passa dig alldeles utmärkt. Den heter sover.se.

     • sover.se är ju vaken.se där man håller på med falska nyheter och annat otroligt osannolikt som bara de som är okritiska kan gå på.

      Kommer du igen med Aftonbladet så undrar jag om du är läskunnig för jag har ju skrivit tidigare att jag sällan läser den, kanske 2-3 gånger per år.

      Så har du läst den oftare är det du som är mer påverkad av Aftonbladet än vad jag är.

     • men du säger ju själv att du inte tror på nyheterna här på vaken.se men VARFÖR LÄSER du dem då?
      vad gör du här?????
      gå o läs på nånting som du TROR på, det här är ju obviously bortkastad tid för dig….
      och eftersom du inte tror på det här var någonstans får du dina nyheter ifrån???

     • Det är ju grymt att se folk som är rädda för saker som inte finns så det är drivkraften.

     • du säger att du inte läser aftonbladet.se min ditt intellekt e på den nivån…
      möjligtvis bamse och hans vänner…

     • Att du säger att det inte går att diskutera med mig har jag hört till leda av folk på vaken.se och de som har samma värderingar och det beror enligt mig på att du och andra lever i en bubbla där era idéer aldrig testas så när en kritiker av era åsikter kommer då vet ni inte riktigt hur ni ska hantera situationen. Det blir då vanligtvis en pajkastning där vaken.se folket kommer med okväden och andra nedsättande saker.

      Att det är på detta viset har fått mig att undra hur de är ställ med åsikter som inte kan försvaras med bra argument utan istället blir det en nedvärdering av motståndaren som i ditt fall att nedvärdera min intelligens.

      När vaken.se folket får tuggmotstånd så tuggar de inte hårdare utan de får ont i käkarna.

     • Vaken.se är en väldigt bra sida som ger en omfattande förklaring i hur världen fungerar och hur den drivs av stora företag, banker, oljeindustri mm. Och hur dessa kontrollerar världens regeringar och att det inte existerar någon demokrati…
      Sen kommer du och CITERAR forskning från dessa företag som dominerar världen och forskning från statliga institutioner som styrs av dessa företag..
      Ja, DET får folk att ifrågasätta din intelligens.

     • Vaken.se innehållet har när jag undersökt vad de påstår så har inte gått att verifiera det som påstås och originalkällorna har lyst med sin frånvaro. Slutsats informationen är påhittat och saknar täckning.

      Artikeln ”Kolloidala mineraler” påstår flera saker som inte har täckning när de gäller vad magnesiumbrist kan orsaka och de orsakerna är då påhittade. Följande finns inget som kan bekräfta att de orsakas av magnesiumbrist : ADHD, epilepsi, osteoporos (benskörhet) och tinnitus.

      När jag undersökte ”Chemtrails” fanns de en analys som påstod att de var bl.a. 7 virus!!! i analysen. Analysen är som väl bortplockad från webben för den var påhittat från början till slut men nog köpte några som trodde på Chemtrails den i alla fall. Vet du att de inte finns en enda analys av Chemtrails som skulle hålla som bevis. Senast jag undersökte det var analysen gjort på markprover och som innehöll de man normalt hittar på marken. Aluminium som de påstod var från flygplan är ett av jordens vanligaste ämnen och bör därför dyka upp i markanalyser på de flesta platser på jorden.

     • Ok du påstår en massa ha saker utan att ha undersökt ordentligt.
      slå ”adhd magnesium brist” så hittar du hur mycket studier och info som helst om det.. bla https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20868469

      Om du inte tror på att det finns chemtrails när den svenska hilmlen är nersprayad dagligen är du bra blind…
      Myndigheterna i USA har tom erkänt det..

      Har sett dokumentärer där dom tagit prover från marken och sedan prover från marken som legat under hus där det inte kan ha fallit ner aluminuim så ser man stora skillnader på värdena…

     • Det artikel du länkat till samt koll som du ville jag skulle göra visar att de med ADHD lider brist på flera mineraler där magnesium är en av dem men då inte är den avgörande utan det är just bristen på flera mineraler.

      Ta och häll ut mjöl från en hög byggnad och försök pricka något med dem metoden så inser du att sprida ut något från flygplan i 900 km/tim på 9000 meters höjd är ren idioti. Man noll aning om var det hamnar.

      En satellit följde en strimma efter ett flygplan mitt i USA och den åkte väster ut över resten av USA och upplöstes sedan över Stilla havet.

      De som tror på Chemtrails har NOLL koll på vindar, väder och jordens sammansättning. Jag skrev att aluminium kommer man att hitta runt hela världen och de blåser ju ibland samt att man gräver ur när man bygger hus.

      Så det finns inga som helst Chemtrails bevis i dina argumenten.

      Ta och lär er hur saker och ting fungerar istället för att hålla på med de idiotiska påståenden om Chemtrails som enligt mig är de mest dumma påståendet något har hittat på. Det slår i dumhet t.o.m. det som finns i Nigeriabrev där en påstod ha grävt i sin trädgård och hittat 100 miljoner och behövde hjälp med att föra ut pengarna. Jag kunde inte låta bli att skicka att det var ett otroligt dumt påstående och helt osannolikt.

     • Det är ett påstående och inget mer att vaccin utrotade smittkoppor. En myt helt enkelt! Smittkoppor försvann trots att en stor del av mänskligheten aldrig fick vaccin. Helt enkelt fakta.

     • Om 80 % av befolkningen är vaccinerade sker inte vidare smittspridning för antalet sjuka blir för lågt för vidare smittspridning.

      Så de var vaccin som utrotade smittkoppor enligt de källor jag nyss har kollat.

     • Ok. Vem påstår att minst 80 av världens befokning blev vaccinerade mot smittkoppor? Vad är källan till det, WHO, eller?

  • Vilka barn har bäst hälsa i USA? Jo det Amish som inte vaccinerar. Vilket rikt land har mer problem med hälsan bland barn och ungdomar än dom flesta andra länder? Jo det är USA som vaccinerar mest i världen. Vilka har barn i Sverige där frekvensen av allergier är mycket mindra än genomsnittet? Jo det är människor i Järna som inte vaccinerar sina barn. Ser man något samband mellan hur mycket man vaccinerar människorna i ett land och hur hälsan ser ut. Ja fast det är ett omvänt samband.

   • De flesta Amish vaccinerar sina barn ser jag från en amerikansk sida som försöker ta livet av myter runt Amish.

    Några i Järna 2012 råkade ut för mässling och två av barnen fick läggars in på sjukhus. De drabbade också samma år av Röda hund. Antroposoferna är för få för att utgöra ett statistiskt bra underlag.

    Det är mjölkbönders barn som har minst allergier:

    http://sahlgrenska.gu.se/forskning/aktuellt/nyhet//barn-pa-mjolkgard-har-mer-sallan-allergi.cid1227420

    • Amish har markant mycket mindre autism än övriga USA*. Vad beträffar att de inte skulle vaccinera sina barn så är det sant att CDC hade skickat ut en enkät till Amish om hur mycket dom vaccinerade sina barn. Och med tanke på att nyttan av vacciner är en religion i USA och att många kritiker och ifrågasättare av vaccinet har råkat illa ut så är det inte så konstigt om man svarar att visst, jag vaccinerar mina barn. Den där undersökningen tycker jag man ska ta med en nypa salt. Den bevisar inte att amish inte vaccinerar sina barn. Och om man ser att frekvensen av autism är en bråkdel av vanligt folk så tyder det att vaccineringsgraden är mycket mindre än genomsnittet, annars skulle nog amish ligga ganska lika medelamerikanen när det gäller autism. *Olmsted supposedly investigated to almost 1/5,000 which is still a fraction of the US average of 1/68 [4][5][6] The statement that autism doesn’t exist in Amish populations generally is an exaggeration, though the rate is a small fraction of that in the surrounding population.[7][8][9

     • Vad har autism med vaccin att gör. Det finns inget som helst samband mellan vaccin och autism. Den ”undersökning” som påstod det är en falsk undersökning där de med autism hade det innan undersökningen började! Dessutom vad det under 10 barn! Det är inget alls att lita på utan är en myt som vaccinmotståndare borde sluta att sprida då den helt saknar sanning. Men vaccinmotståndare har ju inte varit så noga med sanningen så de lär väl fortsätta med att sprida myten.

     • Vem påstår det? Säger föräldrarna till dessa barn att barnen hade symtom på autism redan innan de fick vaccinet? Varför tror isåfall dessa föräldrar att barnet fick autism i samband med sprutan? Vem säger att vaccin inte kan ge autism som biverkan? Är det läkemedelsbolagen eller en korrumperad amerikansk läkemedelsmyndighet? Är det inte sant att man från denna myndighet redan år 2001 försökte dölja att vaccinering kunde kopplas till autism?

     • Nej vaccin ger inte autism så alla påståenden om det är falska. Det är ordentligt utrett för om det vore så skulle man ta hänsyn till det men man har alltså inte hittat något samband. Myten att vaccin ger autism finns idag ENBART bland vaccinmotståndare och ingen annanstans.

      Det är nu inte det enda av felaktiga argument som vaccinmotstånare kör med men det är det vanligaste förutom narkolepsi som orsakades av en batch av vaccin vilket du kan se om du kollar var i Sverige de som fick narkolepsi bor.

      T.ex. fick ingen i norra Sverige narkolepsi.

     • ””Nej vaccin ger inte autism så alla påståenden om det är falska””
      Hur fuck kan du påstå det, har du själv undersökt saken ditt jon??
      Har själv pratat med föräldrar vars barn tappat talförmågan dagen efter en vaccin dos. Finns hur många föräldrar som helst som vittnar om samma sak världen över…
      Har vänners vänner som blivit förlamad av svininfluensa vaccinet dagen efter.. en annan fick en blodpropp…
      du e fet trög om du inte fattar att all forskning är sponsrad av läkemedelsbolag som mörkar biverkningar..
      oräkneligt antal forskare har själv gått ut och erkänt att dom mörkat testresultat..

     • Nu är du ju ute och cyklar. CDC har bevisligen varit bekymrad över samband mellan MMR-vaccin och autism. De beslöt att göra allt för att dölja saken. Du kan själv ta reda på fakta. Och även om man inte har någ0t bevis för att MMR-vaccin kan kopplas till autism så kan du inte påstå att vaccin i allmänhet inte kan ge autism. Ökningen av autism i samhället är på riktigt. Det orsakas av miljöfaktorer.. Av olika gifter som vi utsätts för. I vacciner kan det finnas som exempelvisk kvicksilver som är dokumenterat giftigt och kan ge skador på hjärnan. Hjärnskador kan bevisligen ge upphov till autism.
      Man vet att mediciner i allmänhet kan orsaka alla tänkbara skador och även dödsfall.
      Varför skulle vacciner vara undantaget?

     • Nu är du ju ute och cyklar. CDC har bevisligen varit bekymrad över samband mellan MMR-vaccin och autism. De beslöt att göra allt för att dölja saken. Du kan själv ta reda på fakta. Och även om man inte har någ0t bevis för att MMR-vaccin kan kopplas till autism så kan du inte påstå att vaccin i allmänhet inte kan ge autism. Ökningen av autism i samhället är på riktigt. Det orsakas av miljöfaktorer.. Av olika gifter som vi utsätts för. I vacciner kan det finnas som exempelvisk kvicksilver som är dokumenterat giftigt och kan ge skador på hjärnan. Hjärnskador kan bevisligen ge upphov till autism.
      Man vet att mediciner i allmänhet kan orsaka alla tänkbara skador och även dödsfall.
      Varför skulle vacciner vara undantaget?

     • Hur vet du att CDC döljer detta. Jobbar du på CDC eller hur i all världen VET du det. Hur ska jag tar reda på något du påstår att det döljs. Ologiskt är det.

     • Inte jag men andra har fått fram dokument från CDC där de är bekymrade över att de har funnit samband mellan vacciner och autism. Dokumenten visar på hur de jobbar aktivt med att försöka få ner sambandet med att på olika sätt bearbeta de forskningsdata de har. Sök och du finner. Du kan också skriva till William Thompson som jobbat många år på CDC. Han har avslöjat många oegentligheter på denna myndighet. Han har förstahandskunskaper om sambandet mellan vacciner och autism och inte jag. Hans epost vet jag inte men du kan säkert leta reda på det.

      CDC försöker stoppa WIlliam från att vittna i ett mål där en vaccinskadad pojke driver sitt mål i rätten. Ett vittnesmål från WIlliam Thompson skulle vara väldigt värdefullt för denna pojke men tyvärr så motsätter sig CDC att WIlliam vittnar.

      The CDC Director Thomas Frieden has just sent a letter blocking Dr. William Thompson, a CDC whistleblower, from testifying. The Tennessee court case in question involves a 16-year old boy with autism who claims his illness was caused by vaccines.
      The autistic boy’s lawyers Robert F. Kennedy, Jr. and Bryan Smith of the law firm Morgan & Morgan wanted Dr. Thompson to testify in the case in order to explain that he believed the CDC manipulated MMR vaccine data in a series of studies. These studies were falsely said to find no link between MMR and autism.

     • Att CDC stoppar de som påstår att de finns ett samband mallen vaccin och autism beror på att vetenskapliga bevis för det helt saknas.

      Det finns fler bevisa på att jultomten existera än att vaccin ger autism.

     • De stoppar ju sin egen forskning som visar på samband med autism. Orsaken är att de inte vill skada vaccinationssaken. Samma som du. Du vil inte heller att folk ska misstro vaccineringar. Alltså sitter du och dessa bedrager i samma knä.

     • Detta är inte sant. Autism är utrett men de har du inte fattat att man har gjort för du och andra vaccinmotståndare VILL att det ska finnas ett samband mellan vaccin och autism. Det är en myt att det finns en samband mellan vaccin och autism för man har kollat detta mellan de vaccinerade och de som inte är vaccinerade och man har samma procent av autism i båda grupperna. Slutsats de finns inget samband mellan vaccin och autism.

     • Tvärtom. När CDC upptäckte sambandet mellan autism och vaccinering gjorde de allt för att få sambandet att försvinna. Man började med att splittra upp data i undergrupper. Då försvagas det statistiska sambandet. Sedan har man plockat bort en massa personer ur undersökningen och då har sambandet ytterligare försvagats. Bra statistik kräver många personer så vill man ha bort ett samband så kan man försöka minska på underlaget. Sedan gick man utomlands för att försöka hitta argument och bevis på att det inte finns något samband mellan autism och vacciner. Bland annat gick man till Grönland. I fallet med statistik från Danmark så plockade man bort årgångar med statistik för att sambandet mellan vaccineringar och autism skulle försvinna.
      Rent bedrägeri som du stöder eftersom detta bedrägeri stöder det rent religiösa tron på vacciner.

     • Det finns vetenskapliga bevis. Problemet är att det finns starka intressen som vill dölja bevisen.

     • Det finns en visselblåsare (det finns flera) på CDC som heter Dr Thompson. Han har bidragit till att man vet idag att CDC har bettet sig bedrägligt. Det finns mycket att berätta om detta. Bland annat finns det 50 000 sidor dokument som visar på hur bedrägligt CDC beter sig. Hoppas att man snart utreder detta ordentligt. Det finns intervjuer med en som har bidragit att ta fram alla dessa fakta. Jag återkommer med länkar i det fallet.

      ”Dr. Thompson, a senior scientist at CDC has told Congress that he and his CDC colleagues manipulated data and destroyed evidence to downplay a link their study discovered between autism and vaccines in African American boys. CDC had earlier blocked Dr. Thompson from testifying.”
      http://www.ageofautism.com/cdc-whistleblower

     • Som vanlig när man kollar vad dessa tvivelaktiga visselblåsare säger själva så hittar man alltid detta.

      Dr Thompson:
      “We hypothesized that if we found statistically significant effects at either the 18-month or 36-month threshold, we would conclude that vaccinating children early with the MMR vaccine could lead to autism-like characteristics or features.”

      ”Vi hypotiserar att…” Vad i all världen. De VET inte, de gissar.

      Uttalande är hämtat från en anti-vaccinations sida så om det är manipulerat så är det att stödja Dr Thompson påståenden.

      Detta är tyvärr hur falska nyheter ser ut. Man kommer inte fram till de starka bevisen utan man hamnar i tolkningar av luddiga uttalanden.

     • Alldeles utmärkt. Vetenskapen handlar om antaganden, hypoteser som ska undersökas. Man börjar ofta inte med fakta utan man har en teori, det vill säga en hypotes. Sedan kan man testa hypotesen. En hypotes jag har om vacciner, dvs ett antagande är att barn som har fått alla rekommenderade doser av vacciner är drabbad av mycket mer av många sjukdomar än barn som är ovaccinerade. Denna hypotes måste testas på ett vetenskapligt sätt genom att jämföra två grupper där den ena gruppen skiljer sig i princip bara på det faktumet att den inte är vaccinerad. På ett jämförbart sätt har man upptäckt att folk som röker drabbas mycket mer av vissa sjukdomar än icke-rökare. Fast på 50-talet lyckades tobaksindustrin få oss att tro att rökning var något positivt utan att det var något problem med hälsan att röka. Nu förtiden gör vaccinationsindustrin likadant. De påstår att vaccinering inte kan orsaka några hälsoproblem i större skala likt rökning.

     • Fel. Vacciner får man för att skydda sig mot sjukdomar så den som inte vaccinerat sig får röda hund eller mässling som senast bröt ut i på ett ställa där ingen hade vaccinerat sig och detta försöker vaccinmotståndarna förringa.

      Två som har varit här på vaken.se och i ledande ställning har dött i förtid vilket fått en del i det senare fallet att tro att han blev mördad.

     • Vacciner får man för att göda läkemedelsindustrin. Blir du skadad är det bonus för då kan läkemedlesindustrin tjäna ännu mer pengar på medicinen du får pga skadorna av vaccinet. Ju skadligare vaccin desto bättre avans hos dessa skurkföretag.

     • Detta är en typisk vaken.se åsikt bland vaccinmotståndarna som inte den ökande medelåldern runt om i världen ger stöd för.

     • Jag har nämt att CDC döljer fakta om samband mellan auism och vaccin. Sedan finns det en ny vakenartikel som tar upp vacciner. Där hittar man samband mellan kvicksilver i vaccin och autism. Helt klart fakta och något du inte kan förneka till.
      ”Minst tre stora studier har funnit att tiomersal-injektioner förknippas med funktionshinder inklusive autism. Två forskare vid Stony Brook Medical School fann att manliga spädbarn som injiceras med tiomersal via hepatit B-vaccinationer (a) var nio gånger mer sannolika att vara inskrivna i specialundervisning, och (b) hade tre gånger så stor risk att få autism – jämfört med manliga spädbarn som inte hade blivit så vaccinerade. (13-14). Viktigare, dessa resultat överensstämmer med den ursprungliga CDC studie (Verstraeten et al 1999) vari tidigt levande tiomersal injektioner var associerade med autism, PDD, språkproblem, sömnstörningar, och ticks (22).”

     • ”The data Published comprised 11 boys and one girl, each with bowel abnormalities and serious developmental regression (nine had autism) . In eight children parents reported regression starting shortly after the children received MMR.” -British Medical Journal

  • Vem påstår att smittkoppor blev utrotad på grund av vacciner? Smittkoppor tror jag försvann av samma anledningar som andra sjukdomar som försvann på grund av ökad välfärd och förbättrade saniteter..

   • Alla andra vet om att vaccin tog död på smittkoppor utom vaccinmotståndarana för de vet ingenting om vaccin.

     • Okunnigheten är stor bland de vaccintroende som enbart tar till sig propagandan från vaccinindustrin och dess tillkopplade myndighet som är till för att propagera för vaccinindustrins alla produkter och vara megafon för att alla ska vaccinera sig så att läkemedelsindustrin kan tjäna ihop sina miljarder.
      Det är så otroligt egentligen att saker som man aldrig skulle acceptera att blanda i maten är helt OK att tillsätta i vacciner som går direkt in i blodet.
      Varför använder man sig inte av silver istället för kvicksilver som konserveringsmedel av vacciner?

      Och att smittkoppor verkligen blev utrotade är tveksamt.

      I Afrika tycks folk fortfarande drabbas men man har döpt om sjukdomen till apkoppor istället

      I en text av Roman Bystrianyk så ifrågasätts det ständiga påståendet från vaccintroende att vacciner har gjort att många av våra sjukdomar har minskat.
      Texten är översatt av Siem och sammanställd av och med tillägg av Marina Ahlm.
      De stora infektionssjukdomarna hade praktiskt taget utrotats långt innan vaccinationerna infördes. Vaccinindustrin försöker i dag föra oss alla bakom ljuset och roffa åt sig äran av något de inte har del i. Många vacciners effektivitet är synnerligen tveksam.

      http://vaccin.me/2012/05/25/ar-det-tack-vare-vacciner-som-sjukdomar-minskat/

      ”En analys har gjorts beträffande utvecklingen i Schweiz av mortaliteten på grund av de stora smittosamma sjukdomarna ända sedan dödsorsakerna började registreras. Mortaliteten på grund av tuberkulos, difteri, scharlakansfeber, kikhosta, mässling, tyfus, barnsängsfeber och spädbarnsgastroenterit började sjunka långt innan lanseringen av skyddsympning och/eller antibiotika. Nedgången berodde förmodligen till stora delar på olika faktorer länkade till en stadig uppgång i levnadsstandarden: kvalitativa och kvantitativa förbättringar i näringstillförsel; bättre allmän och personlig hygien; bättre hem- och arbetsförhållanden samt förbättringar i utbildning.”

     • vaccin.me är en propaganda sida inte en neutral sida så information från den sidan struntar jag i då de är propaganda.
      Dessutom rapporterar de helt okända uppgifter så att de är påhittade är mer troligt än att de fått inside information från dolda källor.

     • Du litar inte på vaccin.me. Men du kanske kan höra vad Roman Bystrianyk har att säga som vaccin.me tog upp.

      http://www.dissolvingillusions.com/authors-introduction-roman-bystrianyk/
      Författarens introduktion – Roman Bystrianyk
      Min resa började för många år sedan med mina barns födelse. Jag ville alltid se till att de hade det bästa jag kunde ge: hälsosam mat, en säker plats att leva, massor av leksaker och massor av omsorg, skratt och kärlek. När det var dags att få dem vaccinerade hade jag, som de flesta föräldrar, antagit att det var en bra idé. Det självklart eftersom regeringar, sjukvårdspersonal, och nästan alla var överens om att vacciner var en av de största medicinska upptäckterna genom tiderna. Mässling, kikhosta, smittkoppor och alla andra hemska smittsamma sjukdomar var var helt borta tack vare vacciner.

      Jag är naturligtvis en nyfiken och ifrågasättande person, och någonting sa mig att det var något som inte stämde när det gäller vaccinationer. En gnagande inre röst fortsatte att berätta för mig att jag borde veta mer om dessa injektioner som går in i min familj. På något sätt visste jag att jag inte helt och blint skulle acceptera att vacciner var säkra och effektiva. Vid den här tiden visste jag nästan ingenting om vacciner, men när jag började läsa lite fann jag några störande bitar av information som byggde på min grundförståelse.

      Men på grund av det stora pressen från läkare och min fru så har mina barn fått några vacciner. Jag kände mig väldigt skyldig efter att ha accepterat att mina söner skulle injiceras, och jag hoppades inga hemska biverkningar skulle uppstå. Jag kommer ihåg att jag satt uppe på natten och kände mig frustrerad efter att ha gått med på att ge dem en injektion och hoppas att inget allvarligt skulle hända med dem. Jag var överväldigad med oro, undrade om jag hade gjort det rätta genom att falla för trycket att få dem vaccinerade. Inget synligt tycktes hända, och de verkade dyka upp i grunden oskadade. Trots att jag fick veta att vacciner var ofarliga, var jag fortfarande kvar med en känsla av att jag kanske hade gjort fel.

      Jag började spara filer med den information som jag hittade i ett försök att få det att stämma. Så småningom träffade jag på en bok av Neil Z. Miller. I det visade Miller ett diagram över dödsfall från mässling som hade minskat med 95 procent innan mässlingvaccinen började sättas in. Jag kunde inte tro det! Berodde inte nedgången av dödsfall från sjukdom på vaccinerna? Var detta inte den främsta anledningen till att vaccinera? Kunde den här grafen verkligen vara korrekt?

      Den grafen lämnade mig med en allvarlig, men ändå enkel fråga: Var vacciner verkligen ansvariga för minskningen av dödligheten från infektionssjukdomar och utrotning av vissa sjukdomar? Det var viktigt för mig att vara objektiv. Mitt mål var att komma till sanningen. Det verkade som om denna uppenbara fråga borde vara lätt att svara på. Trots allt har vacciner funnits i mer än ett hundra år. Säkerligen skulle CDC eller någon medicinsk organisation ha en stor databas över dödlighet och sjukdomar tillgängliga. Jag blev förvånad över att detta inte var fallet. Data som jag sökte var inte så lätt att hitta. Jag tyckte det var konstigt att uppgifterna inte var var tillgängliga för allmänheten, särskilt om vacciner hade besegrat de dödliga infektionssjukdomarna i det förflutna. Var var beviset?

      Jag fortsatte att forska om vaccination och tillbringade otaliga timmar vid Yale Medical Library liksom andra forskningsbibliotek. Jag hittade några data om dödlighet och började samla statistik från olika källor och skrev in det i ett datakalkylprogram. Få medicinska tidskrifter hänvisade till historiska dödlighetsdata, och de som gjorde det nämnde inte något som nu blev klart för mig. Data från Förenta staterna visade att från och med 1900 hade mässlingdödligheten minskat med mer än 98 procent före introduktionen av vaccinet! Ännu mer chockerande var att samma data visade att dödligheten av kikhosta hade minskat med mer än 90 procent innan DTP-vaccinet introducerades! Jag blev förvånad över att ingen jag visste, inklusive mina söners läkare, noggrant hade undersökt denna grundläggande tro på att vacciner var ansvariga för den massiva nedgången i dödsfall från mässling och kikhosta.

      Jag insåg nu att åtminstone gällande dessa två sjukdomar var tron att sjukdomens försvinnande berodde på vacciner baserat på en myt. Det måste ha varit andra faktorer som ledde till en så dramatisk minskning av mortaliteten före vaccinintroduktion.

      Jag gav en hel del information till mina barns moder. Trots att hon var en utbildad sjuksköterska fann hon det omöjligt att acceptera det jag visade henne. På en helg inte långt efter märkte jag att alla tre av mina barn var väldigt sjuka. Jag undersökte dem närmare och såg att de alla hade hög feber och extremt röda ögon. Jag kunde inte föreställa mig varför de var så sjuka. Jag ringde deras mamma och fick reda på att de hade, utan min kännedom eller samtycke, fått DTP, MMR och polio skott allt i ett besök. En rush av känslor svepte över mig. Jag var arg, upprörd, orolig och förstörd. Ett av de viktigaste hälsobesluten som involverade mina barn hade avlägsnats från mig. Barnen var mycket sjuk hela helgen. En av mina pojkar behöll sporadiska smärtor i ett öga som upprepades intermittent i några månader och så småningom försvann.

      Vid denna tid hade jag samlat en stor mängd information och hårda data. Det verkade mer troligt att vi hade blivit vilseledda att tro att vaccinering var ansvarig för att eliminera tidigare ökända sjukdomar i det förflutna. Jag undrade hur statistik och information från medicinska tidskrifter helt ignorerades. Det förde mig till en förståelse för hur lätt människor kan bli insnärjd i ett felaktigt trossystem. Försäkringar från medicinska myndigheter att , av kärlek och ansvar, bör föräldrar vaccinera sina barn var allt de flesta behövde höra. Jag fick tydlighet att det fanns en underliggande samhällelig tro på vacciner som inte var baserade på historia eller bevis. Den tron upprätthålls av en allmänhet som förblir fundamentalt underdånig och lydig mot statliga och medicinska hierarkier som kanske inte förtjänar sitt förtroende.

      Flera år efter att mina barn hade den vaccinreaktionen kollapsade en av dem. Efterföljande EEG-spår (elektroencefalogram) återspeglade onormala hjärnvågor som överensstämde med anfall. Från min forskning kunde jag inte låta bli att misstänka att vaccinerna hade orsakat neurologiska skador. Neurologen berättade för mig att inget näringsmässigt kunde göras för att hjälpa mot anfall. Ovilligt att acceptera detta gjorde jag min egen forskning och fann studier i medicinska tidskrifter som visade att vissa näringsämnen skulle kunna göra en stor skillnad. Jag lägger min son på ett protokoll med omega-3 fettsyror, B-komplex, magnesium och andra näringsämnen och en organisk diet. Lyckligtvis, efter några månader, avslöjade EEG ingen aktivitet! Inte bara var jag glad att min sons skick hade förbättrats, men erfarenheten hade återigen visat mig kraften i trossystemen. I detta fall var tron ​​på att näringsämnen och diet inte hade någon effekt på hjärnhälsan, helt fel. Konventionella medicinska tidskrifter innehöll informationen om att använda näringsämnen för att stoppa anfall, men chockerande nog användes informationen inte av den medicinsk professionen.

      Var och en av dessa erfarenheter fick mig att fortsätta min forskning. Jag fick data från många källor som fick min hypotes att vacciner inte var ansvariga för minskningen av dödsfall från infektionssjukdomar att sätta sig och bli gedigen. Nu var jag kvar med nya frågor. Vad orsakade minskningen av smittsamma sjukdomar? Varför var det en så stark tro på att vacciner var ansvariga? Vad var den sanna historien?

      Jag fortsatte att gå igenom hundratals medicinska tidskrifter och länge förbisedda böcker, magasin och tidningar från 1800-talet och början av 1900-talet. Jag hittade tusentals sidor som målade en ny bild. Jag var förvånad över att en fantastisk och spännande historia alla hade kastats i bibliotekens källare och var eventuellt förlorade för alltid. Denna nya information avslöjade mig en radikalt annorlunda syn på livet på 1800-talet.

      Jag upptäckte också hur vetenskapen kan gå hemskt fel. Vi kan lätt fångas av ett trossystem som bygger på en skakig och felaktig grund. Hur ofta tror vi på något, inte för att vi har gjort en fördjupad forskning om det, men eftersom myndighetsfigurer berättar för oss att det är sanningen? Vad händer om det vi tror är bara en illusion?

      Jag hoppas att du finner att informationen i den här boken, citatfyllda kapitel och mer – ger ett intressant tillägg till vad du redan tror. Jag tror att sidorna i varje kapitel kommer att ge en unik inblick och skina ett annat ljus på vad som verkligen är ett dolt förflutet.

      I hope that you find the information in this book—graphs, quote-filled chapters, and more—an interesting addition to what you believe. I think the pages of each chapter will provide a unique insight and shine a different light on what really is a hidden past.

      För vissa av er kan detta vara en utgångspunkt för att börja ifrågasätta vad du oskyldigt kan ha accepterat som sanningen. För andra kan informationen fylla stora luckor och svara på frågor du kanske har haft men inte visste aldrig vart du skulle titta. För mig har det varit en givande process att lösa illusioner som jag skulle vilja dela med dig.

     • Alla sidor som måste ha truth i dem ljuger för de som talar sanning behöver inte göra det.

      Varför måste man överhuvudtaget påpeka ”truth”. Man är för svag i argumentationen är de rimliga förklaringen och ute på halt is.

      Och en sida är helt enkelt för lite. Hitta minst 3 oberoende som säger samma sak utan att de är kopierad text från andra webbsidor och ingen ska ha ”truth” i webbadressen.

 2. Bodily integrity

  The inviolability of the physical body and emphasizes the importance of personal autonomy and the self-determination of human beings over their own bodies. It considers the violation of bodily integrity as an unethical infringement, intrusive, and possibly criminal.

 3. I en artikel ”Culprits of Autism Identified: Toxins, Gut Bacteria, Nutritional Deficiencies, and Vaccines Made with Human Fetal Cell Lines” nämner dr Mercola en rapport från 2014 som namnger tre vacciner, dess koppling till autism och och innehåll av mänsklig DNA. Det finns uppenbarligen forskning som påvisar kopplingen vaccin och autism. Något som CDC gjorde för länge sedan men som man mörkat av olika skäl.

 4. I en intervju med dr Wakefield så nämner han att de senaste siffrorna på frekvensen av autism hos barn. Nu drabbas vart 25 barn som föds av autism. Det är enligt Wakefield de senaste siffrorna från CDC. Tidigare var det ett barn på 10 000 som blev drabbad. Vad är det för miljöfaktor som kom i slutet på 80-talet och som bidrar till denna hälsokatastrof?

 5. Det amerikanska läkemedelsverket har många bedrägerier på sitt samvete. Man ljög även om svininfuensan!! Den amerikanske journalisten Jon Rappoport skriver om hur myndigheten slutade att räkna fallen av svininfuensa. Orsaken tycks vara att det kom in för få fall. De flesta misstänkta fallen av svininfluensan var vanlig influenda eller något annan virus. Senare gick man ut med en stor lögn om att 22 miljoner cirka amerikaner hade fått svininfluensa.

  https://jonrappoport.wordpress.com/2017/03/12/one-more-reason-never-to-trust-the-cdc/

  Nominated for a Pulitzer Prize, he has worked as an investigative reporter for 30 years, writing articles on politics, medicine, and health for CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern, and other newspapers and magazines in the US and Europe. Jon has delivered lectures and seminars on global politics, health, logic, and creative power to audiences around the world. You can sign up for his free NoMoreFakeNews emails here or his free OutsideTheRealityMachine emails here.

 6. Detta är en ickefråga…..
  Grundlagen Kap 2 . 6 § Var och en är gentemot det allmänna skyddad mot påtvingat kroppsligt ingrepp även i andra fall än som avses i 4 och 5 §§.

  • Så sant. Men de kan kräva för din anställning att du är vaccinerad enligt myndigheternas propåer. Och du kanske inte kan studera på gymnasiet eller högskolan om inte du är vaccinerad. Myndigheterna kan nog djävlas även utan att bryta mot grundlagen. Sedan att alla borde ha rätt till utbildning utan att påtvingas vacciner. Nu får vi hoppas att sådana idiotkrav inte kommer.

 7. mRNA-injektionsvätskor kan ej definieras som vacciner eftersom de varken ger immunitet eller påverkar smittspridningen-deras enda funktion är att de sägs mildra svåra covid 19-symptom något som dock ej gäller alla svåra fall av antagen covid 19-en sjukdom som endast i allmänhet bekräftas av ett för diagnostiska ändamål förbjudet pcr-test som FHM själv på sin hemsida tar avstånd från och dömer ut som ett sätt att bekräfta covid 19-smitta!mRNA-injektionsvätskorna är otestade och experimentella och har under säregna former getts ett sk nödanvändningstillstånd efter det att förfalskade uppgifter om hydroxychloroquine-terapiers verkninssätt publicerats i en artikel i the Lancet av bedragare-en artikel som senare drogs tillbaka utan att den breda allmänheten av media informerades om vare sig det initiala bedrägeriet eller artikelns tillbakadragande.mRNA-injektionsvätskorna som ej är vacciner är ej säkra utan används endast pga av ett nödtillstånd som getts under bedrägliga orsaker.Läkemelsverket redovisar på sin hemsida till dags dato 137 dödsfall direkt orsakade av mRNA-injektion och minst 600 fall av mycket allvarliga biverkningar för vilka per automatik skadestånd nekas.I EU har tillsynsmyndigheten trots ett stort mörkertal till dags dato registrerat ca 5000 dödsfall orsakade av mRNA-injektion och 199213 fall av mycket allvarliga biverkningar som per automatik ej täcks av skadestånd.Dödsfall och svåra biverknngar förväntas även i mycket stor omfattning ske på sikt i form av dödlig sk antibody enhencement och autoimmuna svåra sjukdomstillstånd samt virusmutationer hos redan injicerade.I Texas och Florida i USA har bl a pga av dessa skäl lagar stiftats som förbjuder allmän tvångsvaccination med otestade experimentella endast nödtillståndsgivna mRNA-injektionsvätskor -även sk corona-pass har i dessa stater förbjudits i lag.M:s handhavande av denna fråga vittnar om djup okunnighet och är att betrakta som djupt kriminell-ett brott mot svenskarnas välfärd och ett uttryck för en totalt människoföraktande djupt liggande renodlad fascism.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här