Det handlar inte om Ukrainas folk. De är för fattiga för att kunna bry sig om politik. Både revolutionen 2005 och 2014 är strategiska kupper skapade från väst-finansierade intressen. Folket får lida medan betalda revolutionärer går till gatorna. Så beskriver min vän Cyrill från Ukraina situationen när han tränade hos mig i Portugal under 2016. Han var uppväxt i Sibirien, men hade ingen förkärlek för Ryssland, som han flytt ifrån.

Vad handlar då detta om? Om man är vaken så förstår man att vi blir kontrollerade av att eliten styr båda sidor. Putin och Trump är i mina ögon bra exempel på kontrollerad opposition. Det handlar om att måla ut det goda och de onda. Men folket sätts vid sidlinjen eller blir tvingade att kriga mot varandra.

Det är ett spel för gallerierna, för att få bort våra blickar från verkligheten, där folket verkligen har börjat göra motstånd. Folkets revolution har startat och det senaste uttrycket är frihets-konvojen. Låt dig dock inte luras av de som hänger på och vill dra åt sig äran. Den kontrollerade oppositionen ger sitt ’stöd’ med vill bara samla in de mindre vakna in i sitt falska kontrollsystem. Självutnämnda ’ledare’ försöker minimera skadan som revolutionen för mot etablissemanget.

Folket har vaknat och varken Ryssland, Kina eller USA kan stoppa dem, om vi går samman. Vårt största vapen är vår mognad. Den politiska medvetenhet som jag förklarar här är numera vanligt förekommande bland de som vaknat. De som sett igenom bluffen. Det är en förståelse om att vi måste göra en revolution där folket tar tillbaka makten från eliten. Men viktigaste är att vi förstår vi att det måste ske på fredlig väg. Det måste ske genom införandet av decentraliserat folkstyre. Det måste ske genom decentraliserade domstolar under en ny form av Common law. Det måste ske genom ett nytt decentraliserat banksystem. Det måste ske genom att vi går ut på gatorna och stänger ned det korrupta samhället.

Den största utmaningen är just att inte låta den kontrollerade oppositionen ta över. När vi är trötta och har stått i kylan och demonstrerat i veckor. När vi är hungriga och vill att allt ska ta slut och bara vill åka hem. Det är då den falska oppositionen kommer att erbjuda sig att skapa ett nytt system. Men då måste vi stå på oss och tacka nej. Vi kan inte ge oss förrän vi har sann demokrati. Ett rent folkstyre likt den fraktala flytande demokratin som jag förespråkar på vakenmanifestet.se. Det är genom att sprida denna förståelse vidare som vi kan och kommer att segra. Allt vi behöver är att öka medvetenheten ytterligare. Och resten kommer att hända att sig själv.

Mikael Cromsjö, Ukraina, Ryssland och folkets revolution

Vakenmanifestet.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här