USA stänger ned ett fritt internet – Du anses arbeta för Putin om du motsätter dig det…

Rob Dew rapporterar för InfoWars om hur Obama-administrationen tog avgörande steg för att stänga av ett fritt internet och ersätta det med ett kontrollerat nät styrt av ett narrativ från de stora mediakanalerna. Detta gäller även Sverige. Ett fritt internet är snart historia.

Läs mer på newsvoice.se

11 KOMMENTARER

 1. Detta har NOLL sanning i sig och är en rena saga kan jag säga som jobbar med IT och får dagliga rapporter om sakernas tillstånd i den världen. Undrar var Infowars sagoberättande denna gång har sitt ursprung. Inte från verkligheten för det VET jag.

  Man bedömer istället att det är falska nyheter som denna som är det största hotet mot Internet idag så vaken.se står för det stora hotet.

  • Ok HM. Vem är det som säger att Du har de rätta nyheterna?
   Och var hittar du sanningen? På aftonbladet.se?

   Systemet försöker desperat kontrollera internet den som tror något annat är naiv…

   • Men kan du inte läsa innantill. Det står ju var jag får informationen ifrån. IT världen är det och ingen talar om det som står här så det är ett påhitt av Infowars och är en falsk nyhet.

    Aftonbladet kommer du med och jag undrar var du fått det ifrån när det inte är en källa för IT världen..

    • bara för att du jobbar i IT världen är det inget som säger att du vet ett shit om beslut som händer på regerings nivå…

     • Med det så du vet vad som händer på regeringsnivå om ditt påstående är sant.

      Detta är vanligt här på vaken.se att man tvärsäkert uttalar sig om CIA, NWO och regeringar utan att man tänker på att de kräver bra kännedom om dem om det man säger skulle vara sant.

     • Då känner du inte till allt vi vet inom IT världen för om du visst vad vi vet så skulle du veta hur mycket din logik haltar.

      Vi vet vad regeringen gör i Sverige och även en hel del från USA inom IT området och det är därför Infowars påhitt är en falsk nyhet vilket inte är den första gången Infowars kommer med falska nyheter.

 2. HM bryr sig inte om vad artikeln handlar om. Hon är okunnig och tror sig veta att det rör sig om falska nyheter. Utan att ha några källor och fakta bakom sig. Otroligt. Snacka om okunnig!!!

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here