Idag meddelar Förenta staternas president, Barack Obama, att hans soldater har skjutit ihjäl Usama bin Ladin.

I boken Usama bin Laden. Död eller levande? (Alhambra 2009) visar dock David Ray Griffin att ärkeskurken förmodligen varit död sedan 2001 och att ”kriget mot terrorismen” bygger på en bluff.

Den 11 juli 2002 publicerade New York Times en artikel av Amir Taheri, redaktör för Politique internationale, som inleddes sålunda:

”Usama bin Ladin är död. Nyheten kom först från källor i Afghanistan och Pakistan för nästan sex månader sedan: Flyktingen dog i december och begravdes i bergen i sydöstra Afghanistan. Pakistans president, Pervez Musharrah, upprepade uppgiften.”

Och nu är alltså Usama bin Ladens död huvudnyhet i Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet. Den amerikanska militären begravde kroppen i havet, vilket betyder att det inte finns några bevis för att han faktiskt blev dödad.

Obamas propagandastunt anländer medan Demokraterna utmanas av republikanska utmanare som har varit mycket kritiska till inte bara Obamas hantering av ekonomin, utan även hans hantering av det tillverkade kriget mot terrorismen.

Fyra nyheter förra veckan bevisade tydligt att kriget mot terrorismen är en bluff. Sammanfattning: Två medlemmar i Joint Chiefs of Staff erkänner att Amerikas hyperaggressiva imperialism lett landet in på fel spår… Nyligen läckta dokument visar att oskyldiga människor fängslades i Gitmo eftersom de bar Casio-klockor eller var Al Jazeera-reportrar… Al-Qaida-lönnmördare arbetade för MI6… och – ja – kriget i Irak var för olja.

Läs även artikeln ”Usama Bin Ladin dör i välregisserad Hollywood-stil” på Sourze

Usama bin Laden död igen?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här