Larry Sinclair hävdar att han för 20 år sedan hade en sexuell relation och tog droger tillsammans med den dåvarande senatorn Barack Obama, något som nu uppmärksammas på bred front i USA efter hans intervju i den indisk-amerikanske filmskaparen Dinesh D’Souzas nya dokumentärfilm ”Trump Card”.

– Jag sa till limousinchauffören att jag letade efter någon att spendera natten med och introduktionen gjordes via limousinchauffören, berättar Sinclair.

– Vi tog några drinkar och jag hade sagt att jag ville ha kokain så vi satte oss i limousinen och åkte iväg. Vi började dricka, jag börja snorta, han började röka och jag satte min hand på hans knä och började massera hans lår. Jag gav Barack Obama oralsex.

Läs mer på nyadagbladet.se, Homoaktivisten: Jag tog droger och hade sex med Obama

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här