Vaken har under sommaren 2014 gjort utskick av böcker och dokumentärfilmer som gåvor till politiker, musiker, författare, kulturpersonligheter, vetenskapsmän, mediefolk, kändisar, arkitekter och ingenjörer mfl. En stor samling böcker av olika typer är inköpta från närliggande förlag och dessa kommer vi donera till dessa människor i utbildningssyfte. Det rör sig om allt mellan Vaccin, 9-11, Bilderberg, Världsordningen, Läkemedelsindustrin m.m.

Både bok, dokumentärfilm och allmänt informationsmaterial kommer bli aktuellt att skicka beroende på vem mottagaren är, vi skräddarsyr beroende på person alltså. Vi har köpt i mängder med postens förpackningar som ni ser i bilden nedan och även flera intressanta namn med adresser är redan färdiga för utskick.

Utskicket fortsätter nu även sommaren 2015 och om du själv har tankar på någon person som bör få en sådan här sommargåva, så skicka gärna ett mail med namn och motivering här.

Vill du stödja denna kampanj och tycker att det är en viktig insats så sätt in en valfri slant på vårt Plusgiro: 30 06 87-1 eller vår Paypal info(at)vaken.se.

Se även videohälsning: Vaken.se firar 10 år! En hälsning

Utskick av informationspaket fortsätter – Vem tycker du ska få en bok från vaken.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här