Ny svensk sida om Vacciner och konsekvenserna av att ta dem.
www.vaccinfakta.com

Nyheten är skriven av Mikael WälivaaraUUAA Radio.

Barnvaccinering och autism
Den rikliga förekomsten av kvicksilver i moderna vacciner, obligatorisk vaccinering av unga flickor med cancerframkallande virus, den lavinartade ökningen av cancer överhuvudtaget — detta är inte spekulationer och hysteriska larmrapporter, utan den verklighet vi lever i. 1920 dog ungefär 1/33, en trettiotredjedel, av USA:s befolkning av cancer. Förra året var 1/3 — en tredjedel — av dödsfallen i USA cancerrelaterade. (Källa Alex Jones)

Utvecklingen av barnautism är minst lika skrämmande och väldigt tydligt kopplad till just vaccineringar, i alla fall har massor av föräldrar vittnat om att barnen gått in i sitt autistiska tillstånd i direkt samband med en vaccinering. Jag har också förstått att föräldrar som vägrar att låta sina barn vaccineras, av rädsla för följdverkningar, får problem med sociala myndigheter.

Amishfolket har ingen barnautism
På Vaccinfakta.com hittade jag till exempel en mycket oroväckande rapport, som jämförde förekomsten av autism hos vaccinerade repektive icke-vaccinerade barn. Det var möjligt tack vare att amishfolket i Pennsylvania, du vet de där som fortfarande åker häst och vagn och inte har elektricitet, inte heller tillåter sina barn att vaccineras. Märkligt nog har de inte heller några rapporterde fall av autism, bland fler än 30.000 barn! Utanför deras skyddade värld är antalet autistiska barn nu uppe i över en halv procent — 1 på 166 barn drabbas idag av autism, och antalet växer snabbt.

Så här skriver Vaccinfakta, bland annat:
Det är inte längre en hemlighet att det pågår epidemier av neurologiska sjukdomar hos barn; autism, ADHD etc. Lägg där till epidemier av autoimmuna sjukdomar som t.ex. Diabetes, MS, Artrit, Astma etc. Alla dessa är kända biverkningar av vaccin. Ändå kliar läkare sig i huvudet och säger ”vi vet inte vad som orsakar denna epidemi”.
Den rimligaste förklaring till dessa sjukdomar och att allt fler barn mår sämre och sämre är enligt åtskilliga vetenskapliga studier: Vacciner. Den ständigt ökande mängd vacciner som ges våra barn kombinerat med de erkänt farliga tillsatser som de innehåller har en klar och tydlig koppling till varför barn mår allt sämre. Utbilda dig. Ta reda på så mycket du bara kan.

Myndigheten säger kategoriskt ”nej”
Men svenska Smittskyddsinstitutet hävdar med bestämdhet att det inte finns några vetenskapligt hållbara bevis för att vaccin skulle kunna knytas till några som helst sjukdomar. Kvicksilverföreningar har helt slopats bland vaccinerna i barnvaccinationsprogrammet, försäkrar man, och de förekomster som ännu återstår utanför barnvaccinerna motsvarar bara ett par portioner fisk…

Skulle det verkligen vara möjligt att vacciner gör mer skada än nytta? Att läkemedelsindustrin tillåts ta väldiga risker med våra barn och att myndigheterna inte ser det — eller ännu värre — tillåter det att ske?

Svensk läkemedelsindustri
Det är i samanhanget viktigt att komma ihåg att Sverige har varit och fortfarande är en av världens främsta läkemedelsindustrinationer, med företag som Astra, Pharmacia, Leo och många andra. Vi är också ett av ytterst få länder i världen med ett statligt apoteksmonopol. Möjligheterna till korruption har alltså vart mycket stora.
Ja, anklagelserna är mycket allvarliga och allt annat än nya. Att våra barn mår allt sämre är det ingen som förnekar.

All skit våra barn får i sig
Och ser vi på det stora perspektivet, med barnfetma, ökat godisätande och sockerintag, ökat intag av artificiella sötningsmedel, fluor, konserveringsmedel och färgämnen, förekomsten av antibiotika i kött och ökningen av resistenta, icke behandlingsbara bakterier, kvicksilver och andra miljögifter i fisk och så vidare, så är den nya sjukdomsbilden bland barn kanske inte så konstig.

Läs vidare och utbilda dig själv på www.vaccinfakta.com

Vaccin & konsekvenserna för vår hälsa

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här